| Şarkı Sözünün Devamını Getirmece | |
|
+5mlksrhn Zeynep Admine a.s.l.ı. BlackAngel 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 25, 2009 6:33 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 25, 2009 6:43 pm | |
| Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür Gitme kal desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür… Bilin Bakalım Devamı Nedir [/i][/b][/quote] ya :D bu sayılmaz çok kolay zelis ve zeynep sizi esefle kınıyorm sazan gibi hissettin kendimi gitme kal desem dönüp kızardım kendime sensizlik güneş bilmez birazdan görünür bir an önce o dönünce fln fln öyle bişeydi. aslı güngör ... bunu da bilip de söylemezseniz belli etmeyin bari üvey zemheri gözler üvey yer gök dör duvar sağır ağır ağır düşmedim daha ah dar sokak vurgunları kaldırın düşenleri ağır ağır düşmedim daha hdi bakalım | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 25, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 26, 2009 2:42 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Cuma Mart 27, 2009 2:58 pm | |
| bulmadınız mmı yaa?? | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Cuma Mart 27, 2009 8:11 pm | |
| | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 28, 2009 1:34 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 28, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 28, 2009 10:10 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Paz Mart 29, 2009 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Paz Mart 29, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 30, 2009 10:18 am | |
| | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 30, 2009 12:13 pm | |
| | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 30, 2009 12:16 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 30, 2009 3:32 pm | |
| Höhhh yani bu neydi böle ya oku oku bitmiyo gökdelen gibi bişi olmuş | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 30, 2009 4:30 pm | |
| | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 31, 2009 2:18 pm | |
| ilkim senin başlık almış başını gidiyo.bu ne katılım ya kıskanıyorum benim başlıklara da şöyle bi göz atın yaa ama yinede yazıyorum bıktım bu yalnızlıklardan sebepsiz haksızıklardan sorunlu ayrılıklardan gereksiz çekip gitmekle dert üstüne dert indirmekle kırılmış kalp hırsızlardan...?(biraz uzun oldu yaa ) | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 31, 2009 2:23 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- ŞeymaNur demiş ki:
- a.s.l.ı. demiş ki:
- vegayı severim ama 3 yaşındaymışım ben bu şarkı varken
şeyma nur bekliyorum şarkını sıra sende İyi Madem Bu Sefer Zeynep'in ki Gibi Kazık Olmasın=)
Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür Gitme kal desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür… Bilin Bakalım Devamı Nedir
Aslı Güngör - Dön Gel Yeter
Aslı Güngör - Ferhat Göçer Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür
Aslı Güngör Bir an önce O dönünce
Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı
Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok
Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel
Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı
Aslı Güngör
Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel
(Bölece bu konuşma burada kapanmıştır...=) ~~~ The End ~~~~ ya tamam da bu konu kapanmıştı zaten diğer şarkıyı görmedin mi? ben yazdım onu bul kolaysa tekrar: üvey zemheri gözler üvey yer gök dört duvar sağır ağır ağır düşmedim daha .....? evett | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Nis. 01, 2009 5:31 pm | |
| hayatım farkında mısın ama ben bi şarkının devamını sormuştum.lütfen yani yazdıklarıma saygı istiyorum | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Nis. 08, 2009 5:38 pm | |
| - mlksrhn demiş ki:
- hayatım farkında mısın ama ben bi şarkının devamını sormuştum.lütfen yani yazdıklarıma saygı istiyorum
bengüydü galibaa | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Cuma Nis. 10, 2009 1:48 pm | |
| Alttan aldım olmadı Hep besledim doymadı Artık sabrım kalmadı Sanamı kalacakmış şu zalim dünya.... Getirin bakalım bununn devamını hadee..!!!! | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Cuma Nis. 10, 2009 2:08 pm | |
| Belki güneş bi gün ikimiz için doğar Belki korkularım hayellerimiz doğar O masal günü gelinceye kadar susuyorumm susuyoruuuumm... Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adı anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten özelemekten.... devamını getirinn bakem bunundaa...... | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Nis. 11, 2009 7:34 pm | |
| Offf neden devamlarını getirmiyosunuz yhaaa...Daha çok giren olmuyo bu siteye...=( | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Nis. 11, 2009 8:38 pm | |
| - @yşee demiş ki:
- Offf neden devamlarını getirmiyosunuz yhaaa...Daha çok giren olmuyo bu siteye...=(
Yok cnm giren oluyo ama ya şarkının devamını bilmiyolar benm gibi yada sayfanın başındaki yazılarını görünce ileriye gitmiyolar daha | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Paz Nis. 12, 2009 6:14 pm | |
| - Admine demiş ki:
- @yşee demiş ki:
- Offf neden devamlarını getirmiyosunuz yhaaa...Daha çok giren olmuyo bu siteye...=(
Yok cnm giren oluyo ama ya şarkının devamını bilmiyolar benm gibi yada sayfanın başındaki yazılarını görünce ileriye gitmiyolar daha hepsi birbirine karıştı ya oyunun kuralını bozdunuz en son ben şarkıyı bilmiştim ben şarkı sormuştum sonra herkes sormaya başladı cevap veren yok ama | |
|
| |
| Şarkı Sözünün Devamını Getirmece | |
|