| Şarkı Sözünün Devamını Getirmece | |
|
+5mlksrhn Zeynep Admine a.s.l.ı. BlackAngel 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| |
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 4:20 pm | |
| Tmm bundan sonra öle yaparım | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 4:39 pm | |
| Ya belki dinlemişimdir ama hiç hatırlamıyorum adı ne şarkının belki öle hatırlarım | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 5:55 pm | |
| - Admine demiş ki:
- Ya belki dinlemişimdir ama hiç hatırlamıyorum adı ne şarkının belki öle hatırlarım
eveeet süreniz dolmuştur ŞEBNEM FERAH - DANS PİSTİ ( iyi-kötü ) biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var biriyle fena halde dertleşmeye evimde ne sıcak bir tabak yemeğim var ne de televizyonun sesinden başka ses ama içimde bi yerlerde sabır taşı gizli sanki doğduğum günden bu güne orada duruyor sessiz bir kaya düşün deniz kıyısında yalnız dalgalara göğüs gerip soğuktan üşüyor ne ahlak ne de sevgi gökten dünyaya indi insanlık istedi keşfetti hepsini dün doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde hem kötü var hem iyi hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak diye soran hazırcı tembel senmisin böyle yaşlanmak olmaz seninki eskimek çökmek ruhu küskün bomboş bir bedensin kelimeler yetse daha neler neler buldum elimle koymuş gibi huzurluyum geniş ve loş bir yer istersen sende bir uğra doğru yanlış iyi kötü herkes orada tamam çok bilinmedik bi şarkı olabilir ama sonuçta bu forum şebnem ferahın en çok dinlenen 2. şarkıcı seçildiği yer ... kesin bi bilen çıkar diye düşündüm aynı zamanda sözleri de çok güzel bence bu durumda oyunu ben kazanmış bulunuyorum kanımca | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 6:48 pm | |
| tamam çok bilinmedik bi şarkı olabilir ama sonuçta bu forum şebnem ferahın en çok dinlenen 2. şarkıcı seçildiği yer ... kesin bi bilen çıkar diye düşündüm aynı zamanda sözleri de çok güzel bence bu durumda oyunu ben kazanmış bulunuyorum kanımca [/quote] --- canım senin o dediğin kafa sallayan manyaklar tarafından seçilmiştir.bizim gibi hanımefendi kızlar tarafından değil sözleride çok berbat bize hitap etmiyor | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 6:59 pm | |
| - mlksrhn demiş ki:
- tamam çok bilinmedik bi şarkı olabilir ama sonuçta bu forum şebnem ferahın en çok dinlenen 2. şarkıcı seçildiği yer ... kesin bi bilen çıkar diye düşündüm
aynı zamanda sözleri de çok güzel bence
bu durumda oyunu ben kazanmış bulunuyorum kanımca --- canım senin o dediğin kafa sallayan manyaklar tarafından seçilmiştir.bizim gibi hanımefendi kızlar tarafından değil sözleride çok berbat bize hitap etmiyor [/quote] kafa sallayan manyaklar ??? bence bi pot kırmış bulunuyorsun belükecim en çok dinlenen şarkıcı anketine bi göz at istersen ... ayrıca resmindeki de kafa sallayan manyaklar diye nitelendirdiklerinden değil mi? | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 7:29 pm | |
| bi kere ben kızınn güzelliği dolayısıyla koydum fotoğrafını. ben rock çıların anketi sandım Allah Allah bi açığımı bulda rezil etmeye çalış hem 3 tane ikinci var | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 7:55 pm | |
| | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 7:59 pm | |
| | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 21, 2009 2:43 pm | |
| Yha hani şarkı sözlerii hadee devamlarını getirelimmm nerde????.... | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 21, 2009 4:47 pm | |
| Tmm Aslı'cm ya hatırladım dedimya dinlemişimdir ama hatırlayamadım | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 21, 2009 7:26 pm | |
| Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar
Yalanmış dediler Bir anlıkmış dediler Kırıldım yar
... ?? alalım devamını o zmn | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece C.tesi Mart 21, 2009 7:30 pm | |
| Bilmiyorum my punk Off ama çok zor soruyosun :&: | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Paz Mart 22, 2009 2:15 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 23, 2009 5:55 pm | |
| zor değil ya birazcık nostaljik sadece megastar diyim bari belükecim sen avril'in makyajlı halinden de güzelsin hyrlı olsun yeni resmin de | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Ptsi Mart 23, 2009 6:14 pm | |
| | |
|
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| |
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 24, 2009 12:44 pm | |
| - a.s.l.ı. demiş ki:
- Zeynep demiş ki:
- Bu Seferde Başı Benden Olsun Sonu Sizden
Sustum,sustum,sustum,sustum..
Sevgili baylar,onların ruhunu sil bastan Ama sızsın müzik içeri,kupkuru dal gibiyim,ne bileyim??.. Şey,baylar,siz dilerseniz.. Baslayalim mi en bastan?? Dans edelim mi yavaştan?
neydi ya buu [b][i]Yaa O Kadar Zor Mu Kii=( SoftRock Grubu Diyelim=) | |
|
| |
ŞeymaNur
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 24, 2009 1:21 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
- Bu Seferde Başı Benden Olsun Sonu Sizden
Sustum,sustum,sustum,sustum..
Sevgili baylar,onların ruhunu sil bastan Ama sızsın müzik içeri,kupkuru dal gibiyim,ne bileyim??.. Şey,baylar,siz dilerseniz.. Baslayalim mi en bastan?? Dans edelim mi yavaştan? Devamıda Benden OlsunTamam,tamam sustum Tamam tamam sustum Tamam tamam sustum Tamam,sustum tamam
Acımasız öcünü aldı bu bay Ben gideyim bu gece burası bana dar Bana dar
Haydi baylar,büsbütün açıla yayıla; Tırmayalım mı heryeri yoksa atalım mı bir adım geri yoksa
Tamam tamam sustum Tamam tamam sustum Tamam,sustum tamam!!
Sevgili baylar,onların ruhunu sil bastan Ama sızsın müzik içeri,kupkuru dal gibiyim,ne bileyim
Tamam tamam sustum Tamam tamam sustum Tamam tamam sustum, Tamam,sustum tamam
Karsılıksız duygular nefret kusar Ben gideyim bu gece burası bana dar
Haydi baylar,büsbütün açıla yayıla; Tırmayalım mı heryeri yoksa;yoksa??..
Tamam tamam sustum Tamam tamam Tamam tamam sustum Tamam tamam Tamam tamam sustum Tamam tamam sustum Tamam tamam sustum...!!! | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 24, 2009 4:08 pm | |
| vegayı severim ama 3 yaşındaymışım ben bu şarkı varken şeyma nur bekliyorum şarkını sıra sende | |
|
| |
ŞeymaNur
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 25, 2009 8:05 am | |
| | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 25, 2009 6:29 pm | |
| | |
|
| |
| Şarkı Sözünün Devamını Getirmece | |
|