| Şarkı Sözünün Devamını Getirmece | |
|
+5mlksrhn Zeynep Admine a.s.l.ı. BlackAngel 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 2:59 pm | |
| Arkadaşlar oyunumuz şöyle: Şimdi üstteki bi şarkı sözü söyleyecek ve devamını alttaki getircek ve alttaki de aynı şekilde yapacak.. Böyle böyle sürüp gidecek..Ben başlıyorum.. İlle de uğruna ölmem mi gerek? Heder oldum aşkına bilerek... Alttaki devamı???? | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:06 pm | |
| o ne ya ?? çalışmadığım yerden çıktı | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:08 pm | |
| ah bi dk bi dk yusuf güney bu heder : ... kime özlem kimlere hasret sevemezsin yok sende yürek | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:10 pm | |
| Ya Yusuf Güneyi geçsek | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:11 pm | |
| nasılım ? :D kurallara göre devam ettiriyorum o zmn biraz popüler olsun:
...ben de öyle yaptım zaten çekildim kabuğuma sen de öyle yap bi zahmet hatta...
bu da biraz kolay oldu ama neyse :D | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:14 pm | |
| Süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha geri gelme.... (Betül Demir) Alttaki İzine alışalım, huyuna çalışalım Dışı buz içi balım nerdesin??? .... | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:19 pm | |
| ya ama ikimiz varız sadece :( össciler nerdesiniz?? | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:22 pm | |
| Ya ama siz bilmediğimiz yerlerden soruyosunuz yaaa | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:26 pm | |
| bunu bende hiiiç hatırlamadım bilinmedik bişey herhalde ya da bizim yenilerden haberimiz yok ilkimmm nerden buluyosun kızım bunları :D | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:27 pm | |
| Yürek yanarrrr,kalpler ağlar sevdam bile çırpınır çıkış yolları arar Hadi sıra sizde | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:29 pm | |
| - a.s.l.ı. demiş ki:
- bunu bende hiiiç hatırlamadım
bilinmedik bişey herhalde ya da bizim yenilerden haberimiz yok ilkimmm nerden buluyosun kızım bunları :D Dalga mı geçiyosun yha :$: Serdar Ortaç(Gram) Adminim seninkini bilmiyom valla.. | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:31 pm | |
| bir tek gözyaşı kalır bu aşktan geriye Ruhumda yeşerir yeniden aşk yaprakları Yaşanmamışlar düşünüp kuytularda üzülürüm Badem-Geceyedir Küsmelerim | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:51 pm | |
| - Admine demiş ki:
- bir tek gözyaşı kalır bu aşktan geriye
Ruhumda yeşerir yeniden aşk yaprakları Yaşanmamışlar düşünüp kuytularda üzülürüm Badem-Geceyedir Küsmelerim Badem dinlemediğim için.. Yine bana kalır, Senden çektiğim acı... Neden beni bulur??? ................ | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:57 pm | |
| Ya ben biliyodum bunu yaaa neydiki | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 3:58 pm | |
| kara gözlerinden bir damla yaş düşünce güzel yüzün yanakların ıslanır kara gözlerinden bir damla yaş düşünce hüzün keder yüreğime yaslanır ....
evet?? alayım devamını | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 5:21 pm | |
| Sen ağlama bir damla göz yaşın yeter sen üzülme gülümm gamzende güllerin biter yollarıma taş koysalar geleceğim gözlerinden yaşlarını sileceğimmmmm =) | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Salı Mart 17, 2009 8:31 pm | |
| - Admine demiş ki:
- Sen ağlama bir damla göz yaşın yeter
sen üzülme gülümm gamzende güllerin biter yollarıma taş koysalar geleceğim gözlerinden yaşlarını sileceğimmmmm =) Senin Ses Detone(Yanlış Yazım Olabilir=) Olmuş Merve'ye Diyeyimde Seni Adam Etsin (Bugünkü VB Espirinide Unutmadım!) | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 18, 2009 2:41 pm | |
| - Admine demiş ki:
- Sen ağlama bir damla göz yaşın yeter
sen üzülme gülümm gamzende güllerin biter yollarıma taş koysalar geleceğim gözlerinden yaşlarını sileceğimmmmm =) evet bu senin için yapılmış bi jest olsun bari :P şimdi sıra sende oluyor bu durumda bi şarkı söyle | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 18, 2009 3:07 pm | |
| bende bir tane ekleyeyim bari o masum yüzünde sessiz çığlıklar gibi her sözün git desende kal desende yaş dolar gözüm... | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 18, 2009 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Çarş. Mart 18, 2009 5:05 pm | |
| | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 3:18 pm | |
| ...o masum teninde yorgun ellerinde hep hüzün sensizlikten her nefeste yaş dolar gözüm... aslı sen hatırarsın datlum | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 3:28 pm | |
| - mlksrhn demiş ki:
- ...o masum teninde yorgun ellerinde hep hüzün
sensizlikten her nefeste yaş dolar gözüm...
aslı sen hatırarsın datlum Dokunma yaralarıma, İçimde çıkmaz yollara Yapma Dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma Vurma yaralarıma,Kar yağmasın baharıma Yapma Dudaklarınla kalbime dokunup onu acıtma hatırlamam mıııı | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Şarkı Sözünün Devamını Getirmece Perş. Mart 19, 2009 3:35 pm | |
| kurallara göre devam ediyorum
biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var biriyle fena halde dertleşmeye evimde ne sıcak bir tabak yemeğim var ne de televizyonun sesinden başka ses
... evettt?
adminim bekliyorum cevaplarını | |
|
| |
| Şarkı Sözünün Devamını Getirmece | |
|