| Şimdi Ne Dinliyorsun | |
|
+12@yşee FETHİYE mlksrhn ZeLiS Şerife Yıldırım BlackAngel a.s.l.ı. semiş hatice_bjk MeRWe Admine Zeynep 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Şub. 26, 2009 5:59 pm | |
| Pc Açıkken Çoğumuz Müzik Dinliyoruz Ki Müziksiz Pc Tanımı Yapan Var Mı Bilmiyorum... Hadi Ne Dinlediğini Bizimle Paylaşsana=) | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Şub. 26, 2009 6:01 pm | |
| Vega-Bu Sabahların Bi Anlamı Olmalı | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Şub. 26, 2009 7:18 pm | |
| Şebnem Ferah-Deli Kızım Uyan | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Cuma Şub. 27, 2009 4:05 pm | |
| FaTiH ÜReK-HaDi HaDi :D ŞaKa ŞaKa :bounce: FeRHaT GöÇeR'den BiRi BaNa GeLSiN . . . | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Cuma Mart 06, 2009 8:01 pm | |
| ajdar__ çikita muzz :D yok ya aslı güngör diyebilirim... | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Paz Mart 08, 2009 9:46 pm | |
| Enrique Iglesias - Takin' Back My Love Peşinede Enrique Iglesias - Wish I Was Your Lover İnş. :bounce: 8) :oops: | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Çarş. Mart 11, 2009 7:45 pm | |
| Hayko Cepkin << Yalnız Kalsam>> Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
Yanlız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
Yanlız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 7:41 pm | |
| Aslı GÜNGÖR-AŞK HERŞEYE DEĞER! Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm
Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün
Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün
Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse sürer İçimde rüzgarın
Aşk herşeye değer Seni seviyorum Sevmek suçsa eğer Kabul ediyorum
Öyle bir yalnızlık ki Eşlik ediyor hayalin Gözlerin kapalı Yanımdasın hala sevgilim
Gözlerin kapalı Yanımda gibisin sevgilim
Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse sürer İçimde rüzgarın
Aşk her şeye değer Seni seviyorum Sevmek suçsa eğer Kabul ediyorum..
Gerçekten Çok Anlamlı Ve Güzel Bir Şarkı . . .
| |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 7:51 pm | |
| Badem-Geceyedir Küsmelerim :( | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 7:59 pm | |
| İsmail Yk -Allah Belanı Versin :lol!: Tabiki Değil Enrique Iglesias - Baby Hold On | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 8:00 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
- İsmail Yk -Allah Belanı Versin :lol!:
Tabiki Değil Enrique Iglesias - Baby Hold On Farklı bişi dinlesen bide yaaa :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 8:04 pm | |
| - Admine demiş ki:
- Zeynep demiş ki:
- İsmail Yk -Allah Belanı Versin :lol!:
Tabiki Değil Enrique Iglesias - Baby Hold On Farklı bişi dinlesen bide yaaa :D İsmail YK indiriyim Hemen İstersen XD Şaka Şaka Bundan Katy Perry Hot N Cold Dinliyicem Sonrada Chris Brown - With You Sonrası Allah Kerim XD
| |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 8:05 pm | |
| :D ne diim kafayı yabancı müzikle yemişin :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 8:07 pm | |
| - Admine demiş ki:
- :D ne diim kafayı yabancı müzikle yemişin :D
Tamam Be Birazdan İsmail YK ile Fatih Ürek'in Hadi Hadi'yi İndircem XD | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Perş. Mart 12, 2009 8:09 pm | |
| - Alıntı :
Tamam Be Birazdan İsmail YK ile Fatih Ürek'in Hadi Hadi'yi İndircem XD Ha şöyleee ama İsmail Yk'yı çıkar ya onu boşwerrr :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Cuma Mart 13, 2009 11:09 am | |
| - Admine demiş ki:
-
- Alıntı :
Tamam Be Birazdan İsmail YK ile Fatih Ürek'in Hadi Hadi'yi İndircem XD Ha şöyleee ama İsmail Yk'yı çıkar ya onu boşwerrr :D He He Ben İkisinide İndirmem Kotama Yazık Değil Mi XD Ama Getirin BİR SEFERLİĞENE Dinleyebilirim Oda Belki(!) | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Cuma Mart 13, 2009 11:41 am | |
| - Zeynep demiş ki:
He He Ben İkisinide İndirmem Kotama Yazık Değil Mi XD Ama Getirin BİR SEFERLİĞENE Dinleyebilirim Oda Belki(!) Tamam :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Cuma Mart 13, 2009 7:53 pm | |
| - Admine demiş ki:
- Zeynep demiş ki:
He He Ben İkisinide İndirmem Kotama Yazık Değil Mi XD Ama Getirin BİR SEFERLİĞENE Dinleyebilirim Oda Belki(!) Tamam :D Bak Onu Yerine Başka Bi Müzik Paylaşıyım Mı XD Manyak Bişi Klibide Öle XD The All American Rejects - Gives You Hell
| |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: evanescence Ptsi Mart 16, 2009 6:04 pm | |
| evanescence in "the open door" albümü son favorim. özellikle lithium ve good enought harika tavsiye ederim | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| |
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Ptsi Mart 16, 2009 6:20 pm | |
| Aslıcım emin ol burada senin sevdiğin şarkıcı ve şarkıları çok seven kişiler var... Yani doğru yerdesin... | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Ptsi Mart 16, 2009 6:21 pm | |
| Eski öğrencilerimi böyle aktif görmek ne kadar güzel. Vefalı öğrencilerime çok teşekkür ediyorum... | |
|
| |
Admine Admin
| |
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Ptsi Mart 16, 2009 6:56 pm | |
| - Admine demiş ki:
- a.s.l.ı. demiş ki:
- evanescence in "the open door" albümü son favorim.
özellikle lithium ve good enought harika tavsiye ederim Sen tam bizim Zeynep gibisin Yabancı dinliyosun yani ykk ya aslında çok değil sadece evanescence var çok fazla ilgilendiğim bi de avril ( mesela when youre gone'ı dinleyebilirsin ) yoksa, şebo teo varken onlara laf düşmez (anatolianrock) | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Şimdi Ne Dinliyorsun Ptsi Mart 16, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
| Şimdi Ne Dinliyorsun | |
|