| Doğum Günün Kutlu Olsun | |
|
+10MeRWe NiLoSh xD NagiHaN Gizem a.s.l.ı. Zeynep ZeLiS mlksrhn Şerife Yıldırım Admine 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun C.tesi Mayıs 16, 2009 5:11 pm | |
| Mesut doğum günün kutlu olsun biraz geç oldu dün Samsun da değildim o yüzden kusura bakma umarım bütün dileklerin gerçekleşir nice yaşlara yozgatta gelince bu hatamı kapatırım inşallah | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun C.tesi Mayıs 16, 2009 6:02 pm | |
| Çok teşekkürler arkadaşlar ne kusuru Kerem ben kusura baksam bile Hayat var arada bakmam yani Yozgat’ta gelince ben senin ifadeni alırım bi şekilde sen bi gel o zaman görüşürüz şaka ya sen bi gel bana yeter ortada hata ne yok kendinize iyi bakın bu bana yeterli bi yaş daha yaşlandım yani | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun C.tesi Haz. 06, 2009 9:53 am | |
| | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun C.tesi Haz. 06, 2009 12:20 pm | |
| Doğum günün kutlu olsun Hayat .... | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun C.tesi Haz. 06, 2009 7:17 pm | |
| Seni yüreğim kadar çok ve derinden seviyorum En güzel günler bizimle olsun Neşen, gülüşün hiç yüzünden silinmesin İyiki varsın bitanem
Seni çok seviyorum En güzel günler bizimle olsun Vazgeçemem senden hiç bir zaman İyiki doğdun bitanem Yeni yaşın sana hep mutluluk versin Olmasını istediğin herşey bizimle olsun Rüya gibi bir hayat geçirmemiz dileği ile Umarım herşey gönlümüzce olur Melek yüzlü sevgilim iyiki doğdun
Doğum günün kutlu olsun bitanem | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun C.tesi Haz. 06, 2009 7:50 pm | |
| Hayat doğum günün kutlu olsun. Umarım her yeni yaş sana daha çok sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirir. İyi ki varsın kuzen nice yaşlara | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Paz Haz. 07, 2009 11:46 am | |
| Cimcimem herşey için teşekkürler çok güzel bi parti hazırlamışsın Keremin gelmesi bana en güzel hediye idi herşey için teşekkürler Admine teşekkürler kuzen sağol Kerem canım benim bende seni çok seviyorum iyiki varsın hayatım | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Paz Haz. 07, 2009 9:09 pm | |
| Hayat geç oldu ama iyi ki doğdun adaşın olan hayat herşeyi en hayırlısıyla gönlünce versin daha nice yaşlara... | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 08, 2009 8:14 pm | |
| Amin. Teşekkür ederim Şerife abla | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 4:39 pm | |
| Fethiye'cm doğum günün kutlu olsun.Bu arada Zeliş senn doğum günün yarın görünüyo ama ben bugün die biliyorum senn de doğm günün kutlu olsun iiki varsın | |
|
| |
kerem Aktif Üye
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 7:49 pm | |
| Kankim doğum günün kutlu olsun umarım herşey gönlünce olur iyiki varsın valla sen olmasan bizi kim güldürecek dostluğun ne demek olduğunu senden öğrendik iyiki senin gibi bi dosta sahibiz iyi doğdun doğum günün kutlu olsun nica yaşlara | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 8:01 pm | |
| Cimcimem umarım yeni yaşında keşke dediyin hiç bir anın olmaz herşey gönlünce olur. Yeni yaşın sağlık , mutluluk , başarı ve huzur getirir . İyiki doğdun , iyiki varsın , iyiki benim arkadaşımsın , iyiki güler yüzlüsün ... saymakla bitiremeyeceğim kadar iyiki var. Hep mutlu olman dileği ile doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım güler yüzün hiç solmasın hayatta hep mutlu ol gözlerindeki ışık hiç sönmesin nice yaşlara | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 8:22 pm | |
| Sevgili kardeşim doğum günün kutlu olsun. Senin gibi bir kardeş verdiği için Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır. Canım kardeşim hayatta seni hep mutlu görmek dileğiyle iyi ki doğdun... | |
|
| |
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 8:25 pm | |
| Sevgili Zeliha senin de doğum gününü kutlarım canım. Gelin kızım benim Emir de kutluyor bu arada Umarım herşey gönlünce olur. | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 8:42 pm | |
| Benim msn kırdıklar o yüzden kuzenden geçiniyorum Fethiye doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun sevdiklerinle mutlu bi ömür geçirmen dileği ile nice yaşlara | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Ptsi Haz. 22, 2009 9:25 pm | |
| Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için ablacığım sağol allaha şükür güzel bi aileye sahibim Allah herkese mutlu olacağı bir hayat yaşatır allaha emanet olun | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Çarş. Haz. 24, 2009 3:29 am | |
| ZeLiS kusura bakma biraz geç oldu ama geçmiş doğum günün kutlu olsun hayatın tüm güzellikleri seninle olsun nice yıllara | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Doğum Günün Kutlu Olsun Çarş. Tem. 15, 2009 7:09 pm | |
| - FETHİYE demiş ki:
- ZeLiS kusura bakma biraz geç oldu ama geçmiş doğum günün kutlu olsun hayatın tüm güzellikleri seninle olsun nice yıllara
Cevap biraz geç oldu k.b.Tesekkürler | |
|
| |
| Doğum Günün Kutlu Olsun | |
|