| Hayalimdeki üniversitem =( | |
|
+11nuray FETHİYE Şerife Yıldırım NiLoSh xD MeRWe ZeLiS Eda kübraa Zeynep Dilan Admine 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Şub. 24, 2009 9:22 pm | |
| Herkesin okumak istediği,hedeflediği bi üniversite vardır.Benm hedefim Ankara Gazi Üniversitesi/Bilgisayar Öğretmenliği.İnş kazanırım... :( | |
|
| |
Dilan
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Perş. Şub. 26, 2009 4:51 pm | |
| Bende Bursa Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliğini istiyorum :roll:
En son Dilan tarafından Perş. Şub. 26, 2009 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Perş. Şub. 26, 2009 5:24 pm | |
| Şöle Güzel, Havalı, Komik, Eğlenceli, Ve Kafa Hocalrı Olan Bi Uni Tamam Tamam Şaka Bir Yana Bilgisayar Öğretmenliğini İsitiyorum Erz Hariç ve Yüksek Lisans Ve Sonrası İçinde Yanında Kalabileceğim İyi Bir Hocası Olsun (Siparişim Ne Zaman Gelicek Acaba ? =) Çoook Çalışmam Lazım Çoook | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Perş. Şub. 26, 2009 5:30 pm | |
| - Dilan demiş ki:
- İnş inş bende Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliğini istiyorum :roll:
Uludağ Vayy Bee Büyük Oynuyoruz Dilan... Dilan Arkadaşımızı Bu Büyük Cesaretinden Dolayı Alkışlayalım Lüfen... Bize Örnek Olduğun İçin Teşekkürler Canım Yerine Oturabilirsin (Oturda Çalış Sen=) | |
|
| |
kübraa
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Perş. Şub. 26, 2009 5:33 pm | |
| kazanabilirsem eğer :D karadeniz teknik üniversitesi ama tabi inşallah hayal olarak kalmaz :( | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Perş. Şub. 26, 2009 7:21 pm | |
| İnş bütün öğrenci arkadaşlarımız istediği üniversiteyi ve bölümü kazanır... | |
|
| |
Dilan
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( C.tesi Şub. 28, 2009 4:40 pm | |
| tabi Zeynep ne sandın cnm biliyosun ben hayatımda hep büyük oynamışımdır...Hayalimde warlığım kadar büyük oldu hep :D :D | |
|
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( C.tesi Mart 07, 2009 6:02 pm | |
| Arkadaşlar ben mod yardımcısı benim hayalimdeki üniversite Atatürk üniversitesi.Bilgisayar öğretmenliği inşallah nasip olur da kazanırım | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 10, 2009 1:09 pm | |
| Benim düşlerini kurduğum üniversite:P Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Öğrt. ya da bilgisayarla ilgili herhangi bişi XD . Eskişehir tam da öğrenciler için bi şehir... Ahh Ah=) | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 10, 2009 3:01 pm | |
| Nie Eski Olduğundan Mı :P Böö İğrenç Bi Espiriydi Biliorum :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( C.tesi Mart 14, 2009 7:52 pm | |
| - Dilan demiş ki:
- tabi Zeynep ne sandın cnm biliyosun ben hayatımda hep büyük oynamışımdır...Hayalimde warlığım kadar büyük oldu hep :D :D
Dilan Bu Aralar Bi Kitap Okuyorum Başka Bi Başlıkta Tavsiyesinide Yapmıştım Hatta "Yerim Seni Öss" Adlı Kitap Orada Hayallerin Ne Derece Büyük Olması Gerektiğinden Bahsediyo Bir Yerde Gerekten Çoook Şaşırdım Hayalerini En Uçta Hatta Hayal Edemiyeceğin Boyutta Büyük Olmasından Bahsediyo. Orda Yazar Avukatlığı Örnek Vermiş Diyoki "İşte Sen Avukat Mı Olmak İstiyorsun Hayalin Sadece Avukat Olmakla Kalmamalı DÜNYA'NIN EN İYİ AVUKATI OLMAK olmalı Muhakkak ki Sana İnanmayanlar Olucak Hatta Sana Farklı Hitaplarda Bulunucaklar Mesela Sen Bir Ortamın İçine Girince Alaylı Bir Şekilde Sana Aaa Bakın Dünyanın Bir Numaralı Avukatı Gelmiş Diyicekler Ve Sen Onu Alay Değil Gerçek Olarak Algılayıp "Evet Buyrun Hukuki Bir Sorun Mu Vardı" Diye Cevaplaman Hayallerine Kendini O Kadar Kaptırman Gerekir Belli Müddet Sonra Sen Ders Çalışma Sitilinden Tutta Yürüşüne Kadar Heşeyinle Değişeceksin Bi Zaman Sonra Belki Dünyanın En İyi Avukatı Olamıyıcaksın Ama Hiç Dava Kaybetmemiş Bir Avukat Olcaksın Kimbilir...." Felan Diyodu Birden Aklıma Sen Geldin Bence Bu Kadarla Yetinme Daha Fazlasıyla Yetinmeyi Dene Fakat Yinede Benim Fikrime Göre Düşmiyicek Şekilde... XD
| |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 17, 2009 3:42 pm | |
| Merve bi daha böle iğrenç espri yaparsan seninle bütün alakamı keserim haa! XD | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 17, 2009 5:25 pm | |
| Ne Yapayım Yanii Huyum Kurusun Senin Yanında Kala Kala Böle Oldumm :S | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 17, 2009 5:25 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 17, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
NiLoSh xD
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Cuma Mart 20, 2009 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Cuma Mart 20, 2009 4:11 pm | |
| Ben hayalimdeki üniversite Ankara Gazi Bilgisayar Öğretmenliğ'ydi zamanında olamdı ama Atatürk Üniversitesinde okuduğuma da hiç pişman olmadım ve çok güzel geçti yıllarım hem eğitim adına hem arkadaşlık adına hem de... | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: TÜM ÜNİVERSİTELER GECE OLSUN Cuma Mart 20, 2009 9:06 pm | |
| GECE EĞİTİM VEREN. ÖĞRETMENLERİMİZLE ARKADAŞ GİBİ OLDUĞUMUZ. AYRIM YAPILMAYAN Bİ ÜNİVERSİTEDE OKUMAK GÜZEL OLURDU. AMA İMKANSIZ... | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( C.tesi Mart 21, 2009 9:03 pm | |
| - Şerife Yıldırım demiş ki:
- Ben hayalimdeki üniversite Ankara Gazi Bilgisayar Öğretmenliğ'ydi zamanında olamdı ama Atatürk Üniversitesinde okuduğuma da hiç pişman olmadım ve çok güzel geçti yıllarım hem eğitim adına hem arkadaşlık adına hem de...
Yaa Hocam burada okuyan bazı öğrenciler sevmiyo burayı.Ama siz sevmişsiniz ne güzel:D | |
|
| |
nuray
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 24, 2009 1:03 pm | |
| | |
|
| |
ŞeymaNur
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Mart 24, 2009 1:15 pm | |
| Benim hayalimdeki üniversite her öğrencinin hayallerini süsleyen HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ. Burada TIP FAKÜLTESİNİ okumayı çok isterim ama bunun olacağını hiç sanmıyorum. | |
|
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Çarş. Mart 25, 2009 8:34 am | |
| - MeRWe demiş ki:
- Ne Yapayım Yanii Huyum Kurusun Senin Yanında Kala Kala Böle Oldumm :S
Öyle benim esprilerimle iltifat almaya benzemiyor dimi | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Konya Çarş. Mart 25, 2009 12:02 pm | |
| Hayalımdaki üniversite konya selçuk hayırlısı | |
|
| |
| Hayalimdeki üniversitem =( | |
|