| Hayalimdeki üniversitem =( | |
|
+11nuray FETHİYE Şerife Yıldırım NiLoSh xD MeRWe ZeLiS Eda kübraa Zeynep Dilan Admine 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Çarş. Mart 25, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Cuma Mart 27, 2009 10:10 am | |
| Ankara/Gazi Üniversitesi hayalimmm..İnş kazanırm | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Cuma Mart 27, 2009 8:36 pm | |
| Sizin gibi yüreği güzel öğrencilerimin hepinizin istediği yerleri kazanmasını çok isterim | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( C.tesi Mart 28, 2009 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Ptsi Nis. 20, 2009 6:54 pm | |
| İnsanların hayalinin olması ne kadar güzel inşallah Zeynep hayallerine ulaşırsın allah yardımcımız olsun çalışmalarında başarılar | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Salı Nis. 21, 2009 2:15 pm | |
| Belirlenen hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu ve böylelikle işe odaklanmamız gerektiğini en iyi şekilde anlamamız gerekir. İşte bunu başarmamızın neticesinde hayallerini kurduğumuz hedefe ulaşmamız zor değildir. İnşallah hedeflerimize en iyi şekilde ulaşırız Allah hepimizin yardımcısı olsun başarılar arkadaşlar. | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Çarş. Mayıs 13, 2009 9:56 am | |
| Sevdiğim kız nerde okursa bende orda okumak isterdim ama sevdiğim kız beni sevmiyor o olmayınca anlamı olmuyor benim için her yer aynı nereye gidersem acı hep olacak o yüzden fark etmez | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Cuma Mayıs 22, 2009 7:13 pm | |
| Bilkent Vakıf Üniversitesi gibi bi devlet okulunda okumak isterdim sağladıkları imkanlar saymakla bitmez o kadar güzel bi okuldu ama vakıf üniversitesi devlete bağlı değil ne yazik ki | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( C.tesi Mayıs 23, 2009 9:33 pm | |
| Umarım herkes hedeflerine ulaşır Zelis üzülsekte değişen bişey yok elden gelen hiç bir şey yok ben onu sevmekten hiç bir zaman vazgeçmem oda benim onu sevdiğimi görmemekkten vazgeçmez o yüzden üzülme acı çekmeye razıyım ben | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Çarş. Mayıs 27, 2009 4:52 pm | |
| Mslek sahibi olmak çok önemli o zaman sen sevmeyen kız hiç sevmez yani hiç şansın kalmaz o yüzden umarım iyi bir üniversite kazanırsın umarım... | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
| Konu: Geri: Hayalimdeki üniversitem =( Perş. Mayıs 28, 2009 6:21 am | |
| Şimdi bakmıyor o zaman da değişen bişey olmaz ister en güzel mesleği yapıyım ister mesleksiz oluyum bana yine bakmaz | |
|
| |
SoldieR
| Konu: sevmeyeceksin kardeşim Ptsi Ağus. 03, 2009 1:39 pm | |
| aldatılmak ta bunun gibi birşey olsa gerek | |
|
| |
| Hayalimdeki üniversitem =( | |
|