Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Salı Mart 10, 2009 5:02 pm | |
| Arkadaşlar chatbox'ımız herkese hayırlı olsun :D ChatBox sayfanın en alt kısmında bulunuyor.Sohbete girmek için sağ üst köşedeki Giriş yazısına tıklamanız yeterlidir.İyi eğlenceler... :D:D:D | |
|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Salı Mart 10, 2009 8:37 pm | |
| - Admin demiş ki:
- Arkadaşlar chatbox'ımız herkese hayırlı olsun :D ChatBox sayfanın en alt kısmında bulunuyor.Sohbete girmek için sağ üst köşedeki Giriş yazısına tıklamanız yeterlidir.İyi eğlenceler... :D:D:D
Bu Hizmetten Dolayı Adminemize Teşekkürü Bir Borç Biliyor Ve Bu Hizmetim Sadece "AKTİF ÜYELERİMİZE" Sunulduğunu Belirtmek İstiyorum. Tekrar Teşekkürler Sayın Admine =)
İyi Paylaşımlar.. | |
|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Çarş. Mart 11, 2009 3:57 pm | |
| - Alıntı :
- Bu Hizmetten Dolayı Adminemize Teşekkürü Bir Borç Biliyor Ve Bu Hizmetim Sadece "AKTİF ÜYELERİMİZE" Sunulduğunu Belirtmek İstiyorum. Tekrar Teşekkürler Sayın Admine =)
İyi Paylaşımlar.. Rica ederim cnm ne demek :D çoğu arkadaşımızın isteğiydi bu :D | |
|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Çarş. Mart 11, 2009 4:00 pm | |
| - Admin demiş ki:
-
- Alıntı :
- Bu Hizmetten Dolayı Adminemize Teşekkürü Bir Borç Biliyor Ve Bu Hizmetim Sadece "AKTİF ÜYELERİMİZE" Sunulduğunu Belirtmek İstiyorum. Tekrar Teşekkürler Sayın Admine =)
İyi Paylaşımlar.. Rica ederim cnm ne demek :D çoğu arkadaşımızın isteğiydi bu :D =) Sayın Admine'cim Birşey Sormak İstiyorum Acaba Forum Kurallarında Belirtilen Etik Kurallar Hakkındaki Kurallarımız Burada Geçerli Mi Acaba? | |
|
Admine Admin
| Konu: Geri: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Çarş. Mart 11, 2009 4:03 pm | |
| Hepsi olmasada kısmen neden sordun :D | |
|
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Cuma Mart 20, 2009 4:58 pm | |
| Bu chatbox'ı derste yazışmak için kullnıyor musunuz acaba ? Çok merak ettim | |
|
Admine Admin
| Konu: Geri: ChatBox'ımız Hayırlı Olsun =) Cuma Mart 20, 2009 5:12 pm | |
| - Şerife Yıldırım demiş ki:
- Bu chatbox'ı derste yazışmak için kullnıyor musunuz acaba ? Çok merak ettim
Yok hocam okulun o kendini zor çalıştıran internetiyle nerden konuşalım.Ayrıca biz derste ders dinliyoruz walla | |
|