| ÖSS Günlüğüm.. | |
|
+5FETHİYE ZeLiS Zeynep Şerife Yıldırım Admine 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Nis. 28, 2009 4:01 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Nis. 28, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Mayıs 04, 2009 9:48 pm | |
| Bu aralar çok sık deneme sınavı oluyor günlük deneme sınavı yapıyoruz eve gelince kitap okuyorum ama elimdeki kitap bitti kankamın önerdiği kitaplar çok sürükleyici oluyor yok mu önereceğin başka kitap sana ulaşmak zor hattın kapalı kitap önerilerini bekliyorum | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mayıs 06, 2009 12:05 pm | |
| Kerem demiş ki: Bu aralar çok sık deneme sınavı oluyor günlük deneme sınavı yapıyoruz eve gelince kitap okuyorum ama elimdeki kitap bitti kankamın önerdiği kitaplar çok sürükleyici oluyor yok mu önereceğin başka kitap sana ulaşmak zor hattın kapalı kitap önerilerini bekliyorum Kankacığım sen iste ben öneririm kitap telefonum daha gelmedi o yüzden hattım kapalı Deryadan Damlalar - Hasan DİNÇ yetim bi kızın hayat öyküsünü anlatan güzel bi kitap akşamları msn oluyorum arada... | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Paz Mayıs 10, 2009 6:32 pm | |
| Teşekkür ederim kanka kitap çok güzel bitmesine az kaldı sonunu çok merak ediyorum | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mayıs 13, 2009 10:11 am | |
| Farklı kayanaklardan karışık test çözüyorum boş vakit buldukça şiir yazıyor ve gitar çalıyorum genellikle bu şekilde çalışıyorum ama 2 gündür ders çalışmıyorum sevdiklerimle hasret gideriyorum uzun zamandır görmediğim ailem olunca ders çalışmaya fazla fırsatım olmadı 2 günlük açığı kapatmam için bu aralar daha çok test çözmem gerekiyor | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Mayıs 14, 2009 8:14 pm | |
| Dersanede denemelri artırdı bol bol deneme sınavı oluyoruz bi yandan iyi oluyor puanlar giderek artıyor son günlerde kitap okumayı bıraktım okuyacak güzel bi kitap bulamadım çünkü | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mayıs 20, 2009 7:49 pm | |
| Dersanenin düzenlemiş olduğu Ankara'ya günü birlik gezisinde Ankara Bilkent Vakıf Üniversitesi ve ODTÜ gezerek üniversiteler hakkında genel bilgi sahibi olma imkanı bulduk insana daha çok ders çalışma isteği geldi eğer elinizde üniversiteleri gezme imkanı varsa gezin gerçekten ders çalışma isteğiniz artıyor Ankara Harikalar Diyarında çılgınlık yaparak stres atmış olduk stres atmak için arada böyle çılgınlıklar yapmak gerekiyormuş bunu anladım bence gezileri okullarda yapmalı yararlı olacağına inanıyorum tek kelimeyle harikaydı gezi ... | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. C.tesi Mayıs 23, 2009 9:54 pm | |
| Genel tarama yapıyorum kendi kendime | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mayıs 27, 2009 4:58 pm | |
| Bu yıl kardeşimde sınava giriyor ve böyle kitap okuduğunu ders alıştığını yazınca mutlu oluyorum. Çok dua ediyorum ona ve siz sınava girecek olanlara inş. bu emekleriniz boşa çıkmaz. Fetiyecim ben hergün taban puanlara bakıyorum senin için kazanmanı hayırlısıyla çok istiyorum yaaa | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mayıs 27, 2009 9:09 pm | |
| Teşekkür ederim ablacığım artık sonlara yaklaştık son 18 gün günler geçmiyor sanki deneme sayısı artıkça morallar değişiyor ama son deneme süperdi böyle giderse süper bi moralla sınava girmiş olurum inşallah ailemin emeklerini ve kendi emeklerimi boşa çıkarmam sen dua etmeye devam et ablacığım | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. C.tesi Haz. 06, 2009 9:08 pm | |
| Deneme sınavları ve kitap okuyarak geçiyor son 8 gün | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Haz. 19, 2009 7:50 am | |
| ÖSS geride kaldı ama giren üyelerimizden ses seda yok nasıl geçti sınavınız merak ediyoruz.Umarım kazanırsınız...
En son Şerife Yıldırım tarafından Paz Haz. 21, 2009 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
kerem Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. C.tesi Haz. 20, 2009 7:22 pm | |
| Türkçe 1 - 26 doğru 2 yanlış 2 boş Sosyal 1 - 20 doğru 4 yanlış 6 boş Matemetik 1 - 30 doğru Fen 1 - 29 doğru 1 yanlış Matemetik 2 - 29 doğru 1 yanlık Fen 2 - 29 doğru 1 boş İdare eder o kadar iyi değil yani | |
|
| |
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Paz Haz. 21, 2009 5:55 pm | |
| Valla Kerem bu sınv sistemi benim girdiğim zamanki gibi değil ama netleirn iyi gözüküyor tabii hangi bölümü istediğine bağlı umarım hakkında hayırlısı olur ve istediğin bölüme yerleşirsin | |
|
| |
| ÖSS Günlüğüm.. | |
|