| ÖSS Günlüğüm.. | |
|
+5FETHİYE ZeLiS Zeynep Şerife Yıldırım Admine 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Şub. 26, 2009 4:45 pm | |
| Arkadaşlar Öss'ye hazırlandığınız hergün neler yaptığınızı bizimle paylaşabilrisiniz.. :D | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Paz Mart 15, 2009 6:35 pm | |
| Anlaşılan kimse ÖSS'ye günü gününe hazırlanmıyor :P | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Paz Mart 15, 2009 7:47 pm | |
| - Şerife Yıldırım demiş ki:
- Anlaşılan kimse ÖSS'ye günü gününe hazırlanmıyor :P
Walla hocam hazırlanıyorum da yeterli olup olmadığı konusunda şüphelerim var.Mesela bugün fizik çalıştım ama keşke çalışmasaydım iice sinirlerim bozuldu :( | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Paz Mart 15, 2009 9:18 pm | |
| | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Mart 17, 2009 3:35 pm | |
| Olur mu öyle şey hocam tabi ki hazırlanıyoruz mesela bugun dersaneye gitcem yine:D Bu sayılır mı?:D | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Mart 17, 2009 3:36 pm | |
| Sayılmaz | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Mart 20, 2009 5:38 am | |
| Bence herkes günde ez kaç soru çözeceğini belirlemeli. Sonra konu dağılımları belli. Bu konuları bir sıralamaya koyup çalışmaya başlamalı. Sonra her konu soru çözerek pekiştirilmeli. Çok soru çözemeyen muhakeme yapamaz. O yüzden planlı çalışma çok önemli. Yani Zeliha'cım hergün dersaneye gitmek yeterli değil | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Mart 20, 2009 8:49 am | |
| Beni hiç sevmiyosunuz zaten:(Küstüm Hocam. | |
|
| |
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Mart 20, 2009 4:16 pm | |
| Aşkolsun asıl insan sevdiği ile uğraşır yaaa | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: PLANLI ÇALIŞILMIYOR Cuma Mart 20, 2009 8:53 pm | |
| ÖSS' YE GÜNÜ GÜNÜNE ÇALIŞIYORUM AMA PLANLİ DEĞİL EKSİK OLDUĞUM KONULARA AĞIRLIK VERMEYE BAŞLADIM. KİTAP OKUMUYOR ÇOĞU ARKADAŞLARIM KİTAP OKUMANIN GEREKSİZ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR BENCE DOĞRU DEĞİL Bİ ARA KİTAP OKUMAYI BIRAKTIM O ZAMAN ANLADIM Kİ PARARAF SORULARINI İKİNCİ KEZ OKUMADAN ANLAMIYORUM BU YÜZDEN GÜNDE EN AZ YARIM SAAT KİTAP OKUYORUM.KONULARI TEKRAR EDEREK TEST ÇÖZMEYE BAŞLIYORUM. YANLIŞ ÇÖZDÜĞÜM SORULARA TEKRAR DÖNÜYORUM. GÜNDE EN AZ 250 SORU ÇÖZÜYORUM.SİZE GÜNÜ GÜNÜNE YAZMAK İSTERDİM AMA DEĞİŞEN BİŞEY OLMAYACAK O YÜZDEN DEĞİŞEN BİŞEY OLURSA TABİKİ PAYLAŞMAK İSTERİM. ÖSS YE GİRECEK TÜM ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR... | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: kız arkadaşımın payı büyük Paz Mart 22, 2009 7:09 pm | |
| Ben sürekli matematik çözüyordum kız arkadaşım kızdı şimdi bi sayısal bi sözel olarak çalışıyorum. Önceleri hiç kitap okumuyordum şimdi en az 1 saat kitap okumaya vakit ayırıyorum. günü gününe yazmak isterdim internete fazla takılmıyorum kusura bakmayım... tşk | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Mart 23, 2009 3:44 pm | |
| - kerem demiş ki:
- Ben sürekli matematik çözüyordum kız arkadaşım kızdı şimdi bi sayısal bi sözel olarak çalışıyorum. Önceleri hiç kitap okumuyordum şimdi en az 1 saat kitap okumaya vakit ayırıyorum. günü gününe yazmak isterdim internete fazla takılmıyorum kusura bakmayım... tşk
Kız arkadaşınıda bekleriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Mart 23, 2009 4:16 pm | |
| Evet Kerem arkadaşın dediği gibi sayısal ve sözeli arka arkaya çalışırarak daha verimli çalışabilirsiniz. Kitap okumanın önemini anlamanız çok güzel. Tavsiyelere devam | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: öss sınavı Ptsi Mart 23, 2009 4:48 pm | |
| Bugün rehber öğretmenimin tavsiyesine uydum gerçekten çok faydalı oldu sizinlede paylaşmak istedim umarım sizede faydalı olur. 3 saatlık saat diliminde 30 türkçe 30 sosyal bilimler 30 matematik 30 fen bilimleri sorularınıu alarak çözmeye başladım sanki sınavdaymış gibi başından hiç kalmadım ve başka bişey ile uğraşmadım ben birinci bölümden sorunluyum tabi bu bölümlere göre değişiyor sizde sorunlu olduğunuz bölümden yapın 3 saat oturmak zor oluyor ama faydalı oluyor... | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| |
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: KÜÇÜK Bİ TAVSİYE Ptsi Mart 23, 2009 4:58 pm | |
| Günde belli bi süre kitap okumanın faydaları saymakla bitmez kitap okumakta zorlanan arkadaşlara bi tavsiye ilgi duyduğunuz konularda kitap okumaya başlayın başladınız zaman gerisi geliyor önemli olan başlamak ... | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: ÖSS SORULARI Çarş. Mart 25, 2009 11:27 am | |
| Bugün internetten daha önceden öss sınavında çıkmış olan soruları çözmeye karar verdim bakalım ne kadar faydalı olacak sizinle paylaşmak istedim trt 2 de söylemişlerdi hayatımız sınav diye bi program merak etiklerinizi soruyorsunuz bence faydalı bi program... | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: GÜNLÜK HEDEFİM Çarş. Mart 25, 2009 12:27 pm | |
| Günlük kitap okuyarark başlıyorum bi sayısal bi sözel olarak dersleri takip ediyorum eksik olduğum konuları video dersaneden gidermeye çalışıyorum 250 nın dan fazla soru çözmeye çalışıyorum tüm öss girecek arkadaşlara başarılar | |
|
| |
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mart 25, 2009 5:27 pm | |
| Evet o programı bende birkaç kez izlemiştim çok güzel sizin için faydalı programları takip etmeniz takdire değer ee ne de olsa gençlik dizler peşinde | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mart 25, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
| ÖSS Günlüğüm.. | |
|