| ÖSS Günlüğüm.. | |
|
+5FETHİYE ZeLiS Zeynep Şerife Yıldırım Admine 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Mart 25, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Deneme vardı Çarş. Mart 25, 2009 8:18 pm | |
| Bugün dersanede deneme vardı ona girdim sınavım güzeldi ve sızıntı dergisini okudum kültür açısından yararlı oluyor | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Nis. 07, 2009 7:55 pm | |
| Bugün diger günlerden farklı olarak sanal dersane de çıkmış soruları çözdüm güzel bi site eksik konularıda ondan giderebilirsiniz konu da anlatıyor umarım yararlı olur... Başarılar | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Çarş. Nis. 08, 2009 9:10 pm | |
| Teşekkürler FETHİYE saol | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Nis. 09, 2009 2:34 pm | |
| Sevgili kardeşim senin bu öss yolundaki gayretin duygulandırdı beni yani İnanıyorum başarılı olacaksın ki tüm kalbimle inanıyorum ama olmasa da ne kadar geyret gösterdiğini bilecem biraz daha gayret ve sabır | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Nis. 13, 2009 10:50 am | |
| Teşekkür ederim ablacığım hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin allah | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Nis. 14, 2009 8:18 pm | |
| Bügün balkonda bol bol pararaf sorusu çözdüm uzun zamandır pararaf çözmüyordum ama içeri girdiğimde ise baş ağrısından başka bişey yapamadım galiba balkon için erken | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Nis. 16, 2009 6:21 pm | |
| Bugün kendimi aştım ilk defa tam 4 saat matemetik çalıştım tabi Uğur hocamın hakkını yememek lazım kitap okuyacaktım ama elimde güzel bi roman kalmadı artık bugünlük pararaf sorusunu fazla çözerek giderdim kolay gelsin arkadaşlar Allah yardımcımız olsun... | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Nis. 16, 2009 7:02 pm | |
| Kitap Demişken Elimde Bi Kitap Var Ve Harika Gerçekten... "AFRİKALI LEO" Mütiş Bi Yaşam Öyküsü... Herkese Tavsiye Ederim Rüyama Bile Girdi..=) | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Nis. 16, 2009 7:24 pm | |
| Uzun zamandır ders çalışamıyordum hayatta kalmaya çalışan ablamın ve eniştemin yanında olmak oldukça zordu bugün çok iyi anladım sevdiklerimizi kaybetme korkusu bile insanın ruh halini olumsuz etkiliyor. Hayatımız bi sınav kolay değil zorlukların üstesinden gelmek. Okulda da vermem gereken 5 sınav var bugün onlara çalıştım sevgilim kızmadan ben biraz da kitap okuyum en iyisi kolay gelsin arkadaşlar | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Nis. 17, 2009 11:16 am | |
| - kerem demiş ki:
- Uzun zamandır ders çalışamıyordum hayatta kalmaya çalışan ablamın ve eniştemin yanında olmak oldukça zordu bugün çok iyi anladım sevdiklerimizi kaybetme korkusu bile insanın ruh halini olumsuz etkiliyor. Hayatımız bi sınav kolay değil zorlukların üstesinden gelmek.
Okulda da vermem gereken 5 sınav var bugün onlara çalıştım sevgilim kızmadan ben biraz da kitap okuyum en iyisi kolay gelsin arkadaşlar Bu arada geçmiş olsun Kerem..Tekrar hoşgeldin aramıza | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Nis. 17, 2009 6:53 pm | |
| Kankacığım seni tekrar aramızda görmek çok güzel geçmiş olsun Zeynep kitab önerin için teşekkür ederim pazartesi günü ilk işim "AFRİKALI LEO" bulmak olacak | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. C.tesi Nis. 18, 2009 6:07 pm | |
| - kerem demiş ki:
- Uzun zamandır ders çalışamıyordum hayatta kalmaya çalışan ablamın ve eniştemin yanında olmak oldukça zordu bugün çok iyi anladım sevdiklerimizi kaybetme korkusu bile insanın ruh halini olumsuz etkiliyor. Hayatımız bi sınav kolay değil zorlukların üstesinden gelmek.
Okulda da vermem gereken 5 sınav var bugün onlara çalıştım sevgilim kızmadan ben biraz da kitap okuyum en iyisi kolay gelsin arkadaşlar Geçmiş Olsun Kerem Duyunca Çok Üzüldüm... Bu Arada Sınavların İçinde Allah Kolaylık Versin=) | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. C.tesi Nis. 18, 2009 6:10 pm | |
| - FETHİYE demiş ki:
- Kankacığım seni tekrar aramızda görmek çok güzel geçmiş olsun
Zeynep kitab önerin için teşekkür ederim pazartesi günü ilk işim "AFRİKALI LEO" bulmak olacak Burda Olsaydın Ben Verirdim=) Yazarın İsmi Amin Maalouf | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. C.tesi Nis. 18, 2009 6:44 pm | |
| Teşekkür ederim Zeynep yozgatta bulmaya çalışacağım artık arkadaşlarla kitap değiştirerek okuyoruz bi ara görmüştüm sanki pazartesi arkadaşlara soracağım olmadı kütüphaneden alırım çok sağol Bilmiyorum bu durum sadece bende mi var deneme çözdükden sonra ders çalışamıyorum bugün med ÖSS deneme sınavını çözdüm ve kitap okudum kolay gelsim arkadaşlar... | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Paz Nis. 19, 2009 6:37 pm | |
| Çok teşekkürler arkadaşlar tekrar aranıza döndüğüm için bende sevindim zor günler geçirdim allaha şükür şu an iyiyiz | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Nis. 20, 2009 11:56 am | |
| Kerem aramıza hoş geldin tekrardan ama şikayet etmektem vazgeçmen gerekiyor kitap okumak kadar güzel bişey daha yok cimcimem "Afrikalı Leo" kitabı bende var istediğin an alabilirsin | |
|
| |
kerem Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Nis. 20, 2009 4:59 pm | |
| Kankacığım o durum hepimizde var ne kadar çalışsakta denemeden sonra ders çalışmak zorlaşıyor bende de var o durum yani çoğu arkadaşımda olduğu gibi bugün okulda deneme vardı ona girdim ve başka ders çalışamıyorum kitap okuyacağım şimdide | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Ptsi Nis. 20, 2009 7:11 pm | |
| Bugün rehber öğretmenimizin yaptığı üniversiteler hakkında genel bilgilere yer verilmiş olan slay gösteriyi izledikten sonra üniversite hakkında konuştuk sanki biz suçluymuşuz gibi konuşması moralımı bozdu bırakın ders çalışmak eve dair gitmek istemiyordum arkadaşlarla parkta oturtuk sohbet ettik son aylar çok önemli moralınızı bozacak durumlardan uzak durmak gerekiyormuş bunu anladım şimdi oturup ders çalışmam lazım bugünlük bu kadar farkı bişeyler yaptığımda yine yazarım | |
|
| |
Admine Admin
| |
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Salı Nis. 21, 2009 1:43 pm | |
| Gece ders çalışmak daha güzel oluyormuş gece 3 kadar ders çalıştım genel tarama yaptım güzeldi şimdide merakla bekletiğim kitabı arkadaştan aldım ona başlayacağım başlamadan önce biraz şarkı dinleğim dedim o sırada da vakit kaybı olmasın diye forma göz gezdiriyorum hepinize kolay gelsin arkadaşlar... | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Perş. Nis. 23, 2009 1:09 pm | |
| - Hayat TAŞKIN demiş ki:
- Kerem aramıza hoş geldin tekrardan ama şikayet etmektem vazgeçmen gerekiyor kitap okumak kadar güzel bişey daha yok cimcimem "Afrikalı Leo" kitabı bende var istediğin an alabilirsin
Hayat Sen Okudun Mu Kitabı? | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
| Konu: Geri: ÖSS Günlüğüm.. Cuma Nis. 24, 2009 4:19 pm | |
| Evet zeynep okudum çok güzel bi kitap | |
|
| |
Admine Admin
| |
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
| ÖSS Günlüğüm.. | |
|