| Öss'den Neden Korkuyoruz? | |
|
+13kerem FETHİYE BlackAngel a.s.l.ı. Zeynep Şerife Yıldırım okyns Dilan eda_odaci semiş Admine MeRWe ZeLiS 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
eda_odaci
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? C.tesi Mart 21, 2009 6:07 pm | |
| - Zeliha demiş ki:
- OOOOOOOOOOO Eda Odacı hosgeldin=) ÖZledin mi bizi:D Eda Abla düşüncelerini bizimle paylaştıgın için tesekkür ederiz=)
Kızlar bu başlıkta yazdıklarınızı şimdi okuyorum yazdıklarınıza o yüzden biraz geç cevap veriyorum. Özledim tabiyki yardımlarınız için burdanda teşekkür edeyim. Ufak bişey daha össden boşuna korkuyorsunuz | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? C.tesi Mart 21, 2009 9:11 pm | |
| - eda_odaci demiş ki:
- Zeliha demiş ki:
- OOOOOOOOOOO Eda Odacı hosgeldin=) ÖZledin mi bizi:D Eda Abla düşüncelerini bizimle paylaştıgın için tesekkür ederiz=)
Kızlar bu başlıkta yazdıklarınızı şimdi okuyorum yazdıklarınıza o yüzden biraz geç cevap veriyorum. Özledim tabiyki yardımlarınız için burdanda teşekkür edeyim. Ufak bişey daha össden boşuna korkuyorsunuz . Belki de haklısındır.... | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: tek korkum Paz Mart 22, 2009 7:34 pm | |
| Tek korkum öss de kız arkadaşımla beraber aynı üniversiteyi kazanamama | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Paz Mart 22, 2009 10:57 pm | |
| | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Ptsi Mart 23, 2009 8:12 am | |
| | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Hayat Duymasın Ptsi Mart 23, 2009 3:53 pm | |
| Tek korkum öss de kız arkadaşımla beraber aynı üniversiteyi kazanamama Kanka böyle dediğini hayat duymasın çok üzülür biliyorsun değil mi... | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Ptsi Mart 23, 2009 3:57 pm | |
| - kerem demiş ki:
- Tek korkum öss de kız arkadaşımla beraber aynı üniversiteyi kazanamama
Eğer sen kazanacağına gerçekten inanıyorsan ve tek korkun buysa bence hiççç korkma | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Ptsi Mart 23, 2009 4:20 pm | |
| İnsan ne olursa olsun geleceğini güvence altına almalı böylece hem kendi hayatında ayakta kalmayı bilir hem de sevdiklerini ayakta tutmasını bilir. | |
|
| |
kerem Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Kankim biliyorum ama ne yapıyım Ptsi Mart 23, 2009 4:32 pm | |
| Biliyorum hayat duyunca çok üzülür ama yeter bu kadar ayrı kaldığımız hattı değiştirmeseydin banane sen söyle | |
|
| |
kerem Aktif Üye
| Konu: çok doğru Ptsi Mart 23, 2009 4:38 pm | |
| İnsan ne olursa olsun geleceğini güvence altına almalı böylece hem kendi hayatında ayakta kalmayı bilir hem de sevdiklerini ayakta tutmasını bilir. Çok doğru bi söz ama kız arkadaşımla aynı üniversiteyi kazanmayı çok istiyor bana her şekilde destek oluyor. Kankim biliyor yardımlarını o yüzden söylenecek bişey yok kız kardeşinize benziyorsunuz konuşmalarınızla gerçekte bilemem tabi teşekkür ederim bu söz için... | |
|
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Çarş. Mart 25, 2009 8:52 am | |
| - eda_odaci demiş ki:
- Merhaba arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız ama ben bilgisayar öğretmenliğinden eda ablanız . Öss sınavından dolayı baya dertli gördüm sizleri. Ben size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.
Öncelikle aşırı kaygıdan vazgeçin. Unutmayın ki kaygının aşırısı sınav stresini artırır. Sınav sistemini kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü önemli bi faktör ama bence kazanamamak içinde bir sebep değil. Her iki durumdada çalışmak zorundasınız size sadece soruların sunum şekli zamanı falan değiştirildi ki şunuda unutmayın bu sistem sizin önünüzü açacak bir sistem. Düşünsenize artık sadece bilgisayar öğretmeni olmak zorunda değilsiniz. yada sayısalcı olsanız bile hukuk seçme imkanınız var. Bence bu avantajları düşününce çalışmak daha kolay olur. Şimdilik bu kadar... Kolay gelsin. Paylaşımların için teşekkürler... | |
|
| |
Hayat TAŞKIN Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : Öğrenci Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Hayat bize güzel bi ders verdi Çarş. Mart 25, 2009 12:21 pm | |
| Kerem hayat bize güzel bi ders verdi korkun olmasın bizi ancak ölüm ayırır bunu unutma üniversite değil teşekkür ederim cimcimem sana bu arada cimcime fethiye oluyor ben ona hiç ismiyle hitap etmem alışkanlık öss den korkum yok kazanırsam emeklerimin karşılığını alırım kazanamazsam çalıştım ama olmadı der ve daha iyi hazırlanırım bir daha girerim sınava kısmet | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: KORKUM KALMADI Çarş. Mart 25, 2009 8:36 pm | |
| ÖSS den korkmuyorum... Bugün dersane hocamızın dersanede olan bi arkadaşımızın babasıyla tanıştırması bize çok güzel bi ders verdi... Bundan 2 yıl önce kızı öss sınavına hazırlanıyormuş kız sürekli kazanamazsam millet ne der diyerek sürekli derse çalışıyormuş öss 1 gün kala kız ailesine öss kazanamama korkusuyla yaşayamam hakkınızı helal ettin diye bir not yazıyor ve gece kalkıp kendini asıyor annesi sabah kızı kaldırmaya geliyor kız odanın ortasında asılı aile yıkılıyor tabi kolay değil annesi üzüntüden kanser olmuş baba korkuyor bir evlatımı daha kurban veremem diye haykırıyordu kolay değil evlet acısı... UNUTMAYIN kazanamama dünyanın sonu değil... | |
|
| |
kerem Aktif Üye
| Konu: UNUTMA Çarş. Mart 25, 2009 9:38 pm | |
| Hayat acisiyle tatlısıyla geçiyor kafanı kaldırıp çevrene baktığında çok ders çıkartıyorsun keşkelerle değil belkilerle yaşamayı tercih etmek önemli olan keşke dediğimiz hiç bi olay olmaz umarım teşekkürler kanki benimde öss den korkum kalmadı biliyorum hayat bizi ölüm ayırır ayhana allah sabır versin kolay değil yeri doldurulmuyor ... | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Kafana takma Çarş. Mart 25, 2009 9:48 pm | |
| Bu devirde kafana tokadan ve şapkadan başka bişey takmayacaksın aslında neyse söylenecek bişey yok en iyisi susmak bazen susmak en iyisi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Perş. Nis. 09, 2009 2:38 pm | |
| Bence de sus kardeşim bu espirinin miladı doldu şimdi bana kızarsın sen ama ne yapayım dayanamadım neyse kızma bak ben gurbetteyim kıyamazsın değil mi | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Perş. Nis. 09, 2009 5:20 pm | |
| o söz kereme özeldi ablacağım neden kızıyım sana kankam kaza yapmış zaten internete giremiyor haber alamıyoruz moralım bozuk kontor yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Perş. Nis. 09, 2009 7:49 pm | |
| Haber alınca geçmiş olsun dileklerimizide iletirsin Fethiye'cm | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Cuma Nis. 10, 2009 5:27 pm | |
| Tabi ki iletirim tşk Admine | |
|
| |
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Paz Nis. 12, 2009 2:27 pm | |
| Haber aldın mı arkadaşından nasılmış benim de geçmiş olsun dileklerimi ilet... | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Paz Nis. 12, 2009 6:04 pm | |
| Haber aldım keremin durumu iyi ama ablasıyla eniştesinin durumu iyiye gitmiyormuş dualarınızı bekliyoruz. İletim ablacığım hepinize teşekkür ediyor inşallah en kısa zamanda ablası ve enişteside düzelir. | |
|
| |
Admine Admin
| |
| |
FETHİYE Aktif Üye
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Ptsi Nis. 13, 2009 11:19 am | |
| | |
|
| |
| Öss'den Neden Korkuyoruz? | |
|