| Öss'den Neden Korkuyoruz? | |
|
+13kerem FETHİYE BlackAngel a.s.l.ı. Zeynep Şerife Yıldırım okyns Dilan eda_odaci semiş Admine MeRWe ZeLiS 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Öss'den Neden Korkuyoruz? Salı Mart 10, 2009 11:39 am | |
| Arkadaşlar.. Hepimizin şu anda ortak konusu olan ÖSS'den neden korkuğumuzu ya da neden bir sorun haline getirdiğimizi burada paylaşabiliriz.İlginizi bekliyoruz.Teşekkürler. | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Çarş. Mart 11, 2009 2:56 pm | |
| Kazanamama endişesi olabilir... :( | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Çarş. Mart 11, 2009 8:34 pm | |
| Bence durmadan Sınaw sisteminin değişior olması :x tam birini anladık alıştık derken başka bişe çıkıo offffff :x | |
|
| |
eda_odaci
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Çarş. Mart 11, 2009 9:47 pm | |
| Merhaba arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız ama ben bilgisayar öğretmenliğinden eda ablanız . Öss sınavından dolayı baya dertli gördüm sizleri. Ben size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Öncelikle aşırı kaygıdan vazgeçin. Unutmayın ki kaygının aşırısı sınav stresini artırır. Sınav sistemini kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü önemli bi faktör ama bence kazanamamak içinde bir sebep değil. Her iki durumdada çalışmak zorundasınız size sadece soruların sunum şekli zamanı falan değiştirildi ki şunuda unutmayın bu sistem sizin önünüzü açacak bir sistem. Düşünsenize artık sadece bilgisayar öğretmeni olmak zorunda değilsiniz. yada sayısalcı olsanız bile hukuk seçme imkanınız var. Bence bu avantajları düşününce çalışmak daha kolay olur. Şimdilik bu kadar... Kolay gelsin. | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Perş. Mart 12, 2009 9:25 am | |
| - eda_odaci demiş ki:
- Merhaba arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız ama ben bilgisayar öğretmenliğinden eda ablanız . Öss sınavından dolayı baya dertli gördüm sizleri. Ben size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.
Öncelikle aşırı kaygıdan vazgeçin. Unutmayın ki kaygının aşırısı sınav stresini artırır. Sınav sistemini kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü önemli bi faktör ama bence kazanamamak içinde bir sebep değil. Her iki durumdada çalışmak zorundasınız size sadece soruların sunum şekli zamanı falan değiştirildi ki şunuda unutmayın bu sistem sizin önünüzü açacak bir sistem. Düşünsenize artık sadece bilgisayar öğretmeni olmak zorunda değilsiniz. yada sayısalcı olsanız bile hukuk seçme imkanınız var. Bence bu avantajları düşününce çalışmak daha kolay olur. Şimdilik bu kadar... Kolay gelsin. Önerilerin için teşekkürler ablacım..Bu arada aramıza hoşgeldin :D | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Perş. Mart 12, 2009 3:08 pm | |
| OOOOOOOOOOO Eda Odacı hosgeldin=) ÖZledin mi bizi:D Eda Abla düşüncelerini bizimle paylaştıgın için tesekkür ederiz=) | |
|
| |
Dilan
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Cuma Mart 13, 2009 7:15 pm | |
| Bencede durmadan Sınaw sisteminin değişmesi insana daha çok kazanamama endişesi werio :( | |
|
| |
okyns
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 37 Nerden : TokaT İş/Hobiler : Bankacı Lakap : OKYANUS Kayıt tarihi : 28/02/09
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Paz Mart 15, 2009 12:32 pm | |
| Walla farklı bölüme gidecek olsakta ben bu saatten sonra farklı bi bölümü seçeceğimi düşünmüyorum.4 yılımı vercem bu okula başka mesleği seçmek saçma geliyo bana açıkçası | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Paz Mart 15, 2009 6:26 pm | |
| Sevgili Öğrencilerim sizleri çok iyi anlıyorum bu konuda. Bizde zamanında bu yollardan geçtik. Ama ne demişler korkunun ecele faydası yok. Zorda olsa ÖSS'yi kabus gibi görmeyeceksiniz. Umut edin, tabii ki de çalışın, isteyin ve kendinize güvenin. Ama elinizden gelenin en iyisini yapın. Kısacası siz size düşenin en iyisini yapın. İleride keşkelere muhtaç olmayın. Hepinizin istediğiniz bölümlere girmesini tüm kalbimle diliyorum. İyi çalışmalar + başarılar. | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Ptsi Mart 16, 2009 7:55 pm | |
| - Şerife Yıldırım demiş ki:
- .... Hepinizin istediğiniz bölümlere girmesini tüm kalbimle diliyorum. İyi çalışmalar + başarılar.
Keşke Meb Ve YÖK'te Sizin Kadar İyimser Olsa Öğretmenim. Hatta Onda Biride Olsa Yeter(=
Dediklerinizde Haklısınız Ve Tavsiyeler/ İyi Dilekler İçinde İçtenlikle Teşekkür Ederim/Ederiz | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Ptsi Mart 16, 2009 8:29 pm | |
| Teşekkürler hocam | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Salı Mart 17, 2009 3:38 pm | |
| Bence de BilgeHan haklı 4 sene okuyup öle yarım bırakmaktansa üni.'de bildiklerimize yeni bişiler ekleyip bi yerlere gelmek daha mantıklı.Kutlarım Bilge=) | |
|
| |
Admine Admin
| |
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Salı Mart 17, 2009 4:45 pm | |
| tabii biz henüz össden korkmaya başlamadık bi de ondan korkarsak zaten uyku diye bişey kalmaz artık sbs miz var zaten ! kaybetme korkusu tabii ki en başta birde malesef henüz adamdan sayılmamız :( malesef tek vazifemiz şuan ders çalışmak öyle zannediliyor yani değil ama yaa :'( ... sonuçta bu bizim son şansımız ve alacağımız puan 4 yıl gideceğimiz liseyi belirliyor ve malesef lise demek artık herşey demek siz össciler hiç değilse 18 yaşındasınız değil mi bu da bişeydir kazanamazsın tekrar girersin kazanamazsın tekrar girersin ayrıca tercihleriniz daha çeşitli olabilir peki bizim için? öyle mi? değil bi anadolu lisesine kapak attın attın atamadın .... :( yani pek bi şansımız yok alternatifimiz de ! batsın bu dünya ! :D:D 14 yaşında körpecik yavrularken hayatımızın sınavına giriyoruz yazık bize | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Salı Mart 17, 2009 5:15 pm | |
| Çok dertli gördüm Aslı'cım seni | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Salı Mart 17, 2009 5:16 pm | |
| Haklısın my punk.. Aaaah, ahhh... | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Salı Mart 17, 2009 5:21 pm | |
| Üzme kendini bu kadar rahat bırak yapacağına inan yeter | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Çarş. Mart 18, 2009 7:53 pm | |
| Ben senin yaşındayken ÖSS'yi bile bilmiodum kız:P Ama bu kadar bilinçli olman iyi bişi tebrik ederim=) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Perş. Mart 19, 2009 4:15 pm | |
| Zeliha valla takdir ettim seni küçüklerine ne kadar güzel tavsiyeler veriyorsun. Herkes kendi kaderini yaşar umarım sizin kaderinizde güzel şeyler vardır. | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Cuma Mart 20, 2009 8:50 am | |
| Rica ederim Hocam ne demek her zaman gelsinler ben onlara tavsiye veririm. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Öss'den Neden Korkuyoruz? Cuma Mart 20, 2009 4:16 pm | |
| Senin ne kadar yardım sever olduğunu biliyorum ben zaten... | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: MESLEK LİSESİ Cuma Mart 20, 2009 8:28 pm | |
| MESLEK LİSESİNE ÖNEM YOK VERDİKLERİ EĞİTİM BELLİ KÜLTÜR DERSİ YOK DOĞRU DÜZGÜN AMA BEKLENTİLERİ BÜYÜK OLUYOR SONRADA MESLEK LİSESİNE GİTTİ NE OLDU BİŞEY YAPAMADI OKULUN ADINI KÖTÜYE ÇIKARMIŞ OLUYORUZ KAZANIRSAN KENDİLERİNİ ÖVÜYORLAR. ÖSS DEN KORKUYORUZ ÇÜNKÜ ÇEVRENİN ETKİSİ BÜYÜK OLUYOR. TABİ AİLENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMA KORKUSUDA OLUYOR. UMARIM TÜM ÖSS YE GİRECEK OLAN KİŞİLER KORKULARINI YENER ÖSS DE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN. TÜM ÖSS GİRECEK KİŞİLERE BAŞARILAR | |
|
| |
| Öss'den Neden Korkuyoruz? | |
|