| Hobileriniz ve Fobileriniz=) | |
|
+14Şerife Yıldırım mlksrhn BlackAngel a.s.l.ı. Dilan semiş Eda hatice_bjk kübraa ZeLiS gülçin profesyonel Zeynep Admine 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 17, 2009 2:42 pm | |
| [quote="Kıvırcık"] - Kıvırcık demiş ki:
- a.s.l.ı. demiş ki:
- [right]fobilerimiz.... sınavlar ve okul bi de tabii gelecek... hobilerimiz; sağolsunlar onlarda olmasa ne yaparız ! rock müzik mesela, sonra okul ( bu biraz çelişkili oldu ama ) ve teknoloji nimetleri tabii ki
[b]Okula Dolaylı Yoldan Arkadaşlar Desek Çelişki Kalkıcak Ortadan Ne Dersin Aslı(= Benim İçin Öle Açıkçası yok canım çok sevdiğimiz öğretmen ve dersler de var sadece arkadaşlar diil | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mart 18, 2009 5:20 pm | |
| benim en büyük hobim(biraz garip odu ama ) kulaklıkla müzik dinleyip ona eşlik etmek en büyük fonimde(yine iraz garip oldu ama)ÖRÜMCEEKK aslı sakın üstüne alınma hayatım senden söz etmiyorum | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Perş. Mart 19, 2009 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Perş. Mart 19, 2009 4:10 pm | |
| Benim fobim yükseklik hobim ise sevdiğim insanlarla vakit geçirmek (öğrencilerim, arkadaşlarım mesela) | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Cuma Mart 20, 2009 4:06 pm | |
| Yani ben siz öğrencilerimle gençlik yıllarıma yeniden döndüm yıllar sonra... | |
|
| |
ŞeymaNur
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 24, 2009 1:03 pm | |
| Hobim:BASKETBOL Maçlarını seyretmek , Test çözmek , NEED FOR SPEED oynamak... Fobim:ENRIQUE , saçımın çekilmesi , kafama vurulması(hücrelerim ölebilir, onlar bana ÖSS'de lazım olacak),fotoğraf çekilmek...vs. bu örnekler çoğaltılabilir | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mart 25, 2009 8:35 am | |
| Şeymanur seni forumumuzda görmek ne kadar güzel | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mart 25, 2009 1:15 pm | |
| ooooo Şeyma sen buralar Gözlerime inanamıyorum | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mart 25, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mart 25, 2009 8:05 pm | |
| Hobilerim: Şarkı dinlemek, erken kalmak,beyaz showu izlemek,msn takılmak, resim yapmak, kitap okumak, sms göndermek, araştırma yapmak,çikolata yemek vb. Fobilerim: Fizik dersine girmek başka yok | |
|
| |
saydam
| Konu: :)fobi de neymiş... Cuma Nis. 10, 2009 6:06 pm | |
| bir okul öncesi öğretmeni olarak en büyük hobim öğrencilerimle değişik ve eğlenceli etkinlikler yapmak( o an öğrencilerimin yüz ifadesi, hayranlıkları anlatılmayacak kadar güzel) ayrıca büyük kar taneleri yavaş yavaş yağarken gezmek, günlük tutmak, kendimce birşeyler yazmak, müzik dinlemek... fobim yok diyebilirim çünkü bu hayatta cesur olmak lazım. ruhum küçük bir çocuk ama cesaretim ruhumdan çok büyük:) | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) C.tesi Mayıs 23, 2009 9:48 pm | |
| Onsuz hayatın anlamı yok gibi bişey o yüzden hobilerim yok diyebilirim hayattan keyif almamın tek nedeni ailemi üzmemek içim kan ağlıyor yüzüm gülüyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mayıs 27, 2009 4:48 pm | |
| Yani Mesut sana bir öğretmen bir abla kimliğiyle bir şey söylemek istiyorum. Tabii ki fikirlerime katılmak zorunda değilsin ama bu kadar karamsar olman çok üzdü beni. İnsan önce ben demeyi bilmeli ve bu dünyaya geliş sebebimiz bu kadar basit değil ve mutluluk bir kişiye bağlı da değil... Lütfen artık kendine haksızlık etme gençliğinin kıymetini bil olur mu? | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Çarş. Mayıs 27, 2009 8:56 pm | |
| Şerife abla bende isterdim ben demeyi ama olmuyor Yozgat küçük hergün karşılaşıyoruz nerdeyse ben onu unutmak için 4 yıl ailemden uzak kaldım ama boşuna unutulmuyor öyle bişeyki onun yaptığı herşeyi dün gibi hatırlıyorum önce arkadaşımdı duygularımı açıklayana kadar keşke hep arkadaş kalsaydık en azından benden uzak durmazdı şimdi ise yabancı gibi konuşmaları kısa ve öz arada kuzenim olmasa hiç konuşmaz bunada şüphem yok unutmak kolay olsaydı 4 yıl önce unuturdum | |
|
| |
| Hobileriniz ve Fobileriniz=) | |
|