| Hobileriniz ve Fobileriniz=) | |
|
+14Şerife Yıldırım mlksrhn BlackAngel a.s.l.ı. Dilan semiş Eda hatice_bjk kübraa ZeLiS gülçin profesyonel Zeynep Admine 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Hobileriniz ve Fobileriniz Salı Şub. 24, 2009 8:59 pm | |
| Hadi bakalım..Herkes hobilerini ve fobilerini burada bizimle paylaşsın | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Şub. 24, 2009 9:06 pm | |
| Hadi arkadaşlar herkes hobilerini ve fobilerini bizimle paylaşsın.Önce ben başliym.Ben Hobim İnternet,fobim internetsizlik=) | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Perş. Şub. 26, 2009 5:57 pm | |
| Tabiki Bi Bilgisayarcı Olarak Bilgisayarım Sonrada Net... (Ders Çalışmayıda Hobi Haline Getirmek İçin Çalışma Aşamasındayım) Ve Farklı Kareleri Resimlemek Evet Galiba En Çok Sevdiğim Bu=) Fobilerimde Pc'nin Donması, Pillerimi Telimi Vs. Şarj Etmek ve En Kötüsü Geç Yattığımda Sabah Erken Kalkacağımı Bilmek Ve Kalkmaya Çalışmak(Tabi Kalkamıyorum O da Ayrı Mesele=) | |
|
| |
profesyonel
| |
| |
gülçin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Nerden : elcülüm(erzurum) Lakap : Asİ Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 03, 2009 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 03, 2009 5:35 pm | |
| Aynen öle demek cnm.Ayrıca bu konu hakkında başlığımız var nedn yeni başlık açıyosun :D | |
|
| |
gülçin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Nerden : elcülüm(erzurum) Lakap : Asİ Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 03, 2009 5:37 pm | |
| benm FOBİLERİM var o da ÖSS, AŞK VE ASKERLER HOBİLERİM ise KOLA VE ASKERİYE (biraz çelişkili oldu ama ksr bkmyın artık) | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Cuma Mart 06, 2009 8:39 am | |
| Ben Baş Mod. En sevdiğim şey sizler sevgiili üyelerimiz:) En sevmediğim sey aktif olmayan üyelerimiz:)Saygılar.... | |
|
| |
kübraa
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Cuma Mart 06, 2009 5:38 pm | |
| hobim admin ve arkadasları ve arkadaslarım:D fobim öss:( | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Cuma Mart 06, 2009 5:39 pm | |
| - kübraa demiş ki:
- hobim admin ve arkadasları ve arkadaslarım:D fobim öss:(
Bitanesin sen cnm ya saol :D :oops: | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Cuma Mart 06, 2009 7:54 pm | |
| hobilerim diye birşey yok tek bir hobim var :D oda ne kadar yapamasamda tam olarak uyumak uyumak uyumak :D fobi ise sabah 6.00 uyan mak zorunda olmak :D | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) C.tesi Mart 07, 2009 10:26 am | |
| - hatice_bjk demiş ki:
- hobilerim diye birşey yok tek bir hobim var :D oda ne kadar yapamasamda tam olarak uyumak uyumak uyumak :D fobi ise sabah 6.00 uyan mak zorunda olmak :D
Öle aöleme Hatice yaa 5:30'da kalkmak zorunda olnlar var şurdaa :( :( | |
|
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) C.tesi Mart 07, 2009 5:53 pm | |
| Hobim PC fobim öss bu arada ben yardımcı mod | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 10, 2009 11:00 am | |
| - kübraa demiş ki:
- hobim admin ve arkadasları ve arkadaslarım:D fobim öss:(
O Admin Hanımın arkadaşları arasında bende var mıyım kız? | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 10, 2009 11:17 am | |
| [b]Wuuuu siz 5.30 damı kalkıosunuz :shock: ben saat 7 de kalkıorum:D:D:D yazıkkkk kıyamam sizeeee | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Salı Mart 10, 2009 11:23 am | |
| - semiş demiş ki:
- [b]Wuuuu siz 5.30 damı kalkıosunuz :shock: ben saat 7 de kalkıorum:D:D:D yazıkkkk kıyamam sizeeee
Yaa görki millet neler çekiyo :( | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Perş. Mart 12, 2009 9:22 am | |
| - semiş demiş ki:
- Walla acıdım şimdi size haaa benden dha acınacak durumda olanlar warmış Ben hergün 7 de kalkıom az kalıom aklımdan olayım :D :D Allah sabır wersin :?:
saol saol :( | |
|
| |
Dilan
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Paz Mart 15, 2009 12:22 pm | |
| - Dilan demiş ki:
- Üzülme Adminecim üzülmee bnm hobimde uyuma; fobim uyuyamama
İstesemde üzülemiyorum zaten :( alıştım bu işkenceye :( | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: mmmm... Ptsi Mart 16, 2009 5:48 pm | |
| [right][b]fobilerimiz.... sınavlar ve okul bi de tabii gelecek... hobilerimiz; sağolsunlar onlarda olmasa ne yaparız ! rock müzik mesela, sonra okul ( bu biraz çelişkili oldu ama ) ve teknoloji nimetleri tabii ki | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Ptsi Mart 16, 2009 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Ptsi Mart 16, 2009 6:46 pm | |
| - a.s.l.ı. demiş ki:
- [right][b]fobilerimiz.... sınavlar ve okul bi de tabii gelecek... hobilerimiz; sağolsunlar onlarda olmasa ne yaparız ! rock müzik mesela, sonra okul ( bu biraz çelişkili oldu ama ) ve teknoloji nimetleri tabii ki
Aslı'cm aramıza hoşgeldin :D | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Ptsi Mart 16, 2009 7:09 pm | |
| - Admine demiş ki:
- a.s.l.ı. demiş ki:
- [right][b]fobilerimiz.... sınavlar ve okul bi de tabii gelecek... hobilerimiz; sağolsunlar onlarda olmasa ne yaparız ! rock müzik mesela, sonra okul ( bu biraz çelişkili oldu ama ) ve teknoloji nimetleri tabii ki
Aslı'cm aramıza hoşgeldin :D teşekkürler bilgehan ablacım hoşbuldum | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Hobileriniz ve Fobileriniz=) Ptsi Mart 16, 2009 8:06 pm | |
| [quote="Kıvırcık"] - a.s.l.ı. demiş ki:
- [right]fobilerimiz.... sınavlar ve okul bi de tabii gelecek... hobilerimiz; sağolsunlar onlarda olmasa ne yaparız ! rock müzik mesela, sonra okul ( bu biraz çelişkili oldu ama ) ve teknoloji nimetleri tabii ki
[b]Okula Dolaylı Yoldan Arkadaşlar Desek Çelişki Kalkıcak Ortadan Ne Dersin Aslı(= Benim İçin Öle Açıkçası | |
|
| |
| Hobileriniz ve Fobileriniz=) | |
|