| Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Ptsi Mart 02, 2009 8:07 pm | |
| KLASİK TEPKİ: Sıraya geç kardeşim
NEOKLASİK TEPKİ: Şeker kardeşim sıraya geçiver
REALİST TEPKİ: Sıra var
SURREALİST TEPKİ: Sallandıracaksın bunlardan ikisini kızılay da bak bir daha yapabiliyorlar mı?
ROMANTİK TEPKİ: Beyefendi galiba sırayı görmediniz
NATURALİST TEPKİ: Sırana geç
MODERN TEPKİ: Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa da
POST-MODERN: Sırana geç lan ayı!
UZLASIMCI: Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi
DEVRİMCİ: Alt yapı sorunları çozülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek
KADERCİ: iki Dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür
FELSEFECİ (septik-kuşkucu): Ön ve arka kavramları gorecelidir.O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir
KANT CI: Efendim algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa,adam yok olur
KOTÜMSER VAROLUŞCU: Herkes bir gun ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir Gün o adamda ölecek
İYİMSER VAROLUŞCU: Sıkmayın canınızı,su anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor
HUMANİST: İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince,aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz. | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Ptsi Mart 02, 2009 8:15 pm | |
| Akml=Arkadaşım Önden Girmesene ! :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Ptsi Mart 02, 2009 8:18 pm | |
| - Admin demiş ki:
- Akml=Arkadaşım Önden Girmesene ! :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D
+ Yaptığın Tamamen Etik Kurallara Ayrıkırı Nerden Geldin Sen??? | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Ptsi Mart 09, 2009 8:54 pm | |
| Bugün Kantine Gittim Hep Önde Taraftan Girmeye Çalışıyolardı Sinirlendim Gerisini Hatırlamıyorum Nasıl Bağırmışsam Pat Diye Sıranın Bana Geldini Farkettim Tam Kantinden Çıkarken A.10/A'dan Bi Arkadaş O Ses Senden Mi Çıktı Diye Sordu İşte Oda Zeynep Tarzı Diyelim XD (Ama Çok Sinirlendim) | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Salı Mart 10, 2009 11:42 am | |
| KLASİK TEPKİ: Sıraya geç kardeşim Evet işte bu benim Kantin Felsefem XD | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Salı Mart 10, 2009 3:05 pm | |
| Romantik Tepki : Kızlar Sırayı Görmediniz Mi ? Ben İşte Buyumm:D | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Ptsi Mart 16, 2009 7:28 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Romantik Tepki : Kızlar Sırayı Görmediniz Mi ?
Ben İşte Buyumm:D daha romantiği de var : canım senin sıraya girmene falan gerek yok ben ısmarlarım ne alıcaktın? | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) Ptsi Mart 16, 2009 8:31 pm | |
| - a.s.l.ı. demiş ki:
- daha romantiği de var :
canım senin sıraya girmene falan gerek yok ben ısmarlarım ne alıcaktın? Ekonomik kriz var Aslı ya naptın sen | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| |
| |
| Tepkiler (Ben Okurken Kantin Sırası Aklıma Geldi=) | |
|