| Öneri ve Şikayetleriniz | |
|
+8@yşee hatice_bjk BlackAngel ZeLiS semiş MeRWe Zeynep Admine 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Öneri ve Şikayetleriniz Cuma Şub. 27, 2009 11:06 am | |
| Tüm üyelerimizin sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerini bekliyorum... :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Sayın Adminimize Sesleniyorum "Fikrim Geldi XD" Salı Mart 03, 2009 7:07 pm | |
| Sayın Adminimiz Diyorumki Uni'li Büyüklerimiz İçinde Kapmüs Adlı Bi Başlık Açsak Mı Ne Dersin(; Hem Bizim İçin (ÖSS Madurları) Motive Hemde Sadece Öss Madurları İçin Olmamış Olur Formumuz ve Havalıda Olur(H)
| |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 03, 2009 8:47 pm | |
| Tabi açarız sen iste yeter :D Hatta moderatörüde seni yapalım :D | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 03, 2009 11:14 pm | |
| - Admin demiş ki:
- Tabi açarız sen iste yeter :D Hatta moderatörüde seni yapalım :D
(H) Gerçekten Mi =) Tamam Olur=) Merve Sen Bakma Ben Kayırırım Seni Canım İçinin İçi XD (Şaka Şaka Diğer Üyerimiz Ciddiye Almasın XD )
En son Zeynep tarafından Çarş. Mart 11, 2009 10:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Çarş. Mart 11, 2009 8:11 pm | |
| Arkadaşlar lütfen burası tartışma alanı diil Burası Eleştiri we Görüş alanı lütfen tartışma yaratmıyalımmm :P :P :D[b]hahahaha :D | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Perş. Mart 12, 2009 7:16 pm | |
| Bence Eleştirilcek Bi Yanı Yok Gibi Gelio Bana Gayet Herkese Yararlı Olacağına İnanıyorum Haksızsam Haklısın Diyin Ya :roll: :D :D :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Perş. Mart 12, 2009 7:38 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Bence Eleştirilcek Bi Yanı Yok Gibi Gelio Bana Gayet Herkese Yararlı Olacağına İnanıyorum Haksızsam Haklısın Diyin Ya :roll: :D :D :D
Bana Göre Haklısın Katılıyorum Sana Pamuk Şekirim, Mugumem Benim =) | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Cuma Mart 13, 2009 11:12 am | |
| :!: Merwecim haklısın desem de pek gerçekçi olamicam :o onun için yorum yok :lol!: | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Cuma Mart 13, 2009 1:31 pm | |
| Forum'da paylaşılan konularda ve onlara yazılan yazılarda biraz daha dikkatli olursak çok sevincem. Öyle yani.. | |
|
| |
semiş Aktif Üye
| |
| |
Admine Admin
| |
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:09 pm | |
| İlkim'cim sitemizin zaten sohbet kutusu var(Sayfanın en altında).Ayrıca Türkçe konusuna gelince ne kadar yasaklarsak yasaklayalım alışkanlık olduğu için pek işe yarıyacağını sanmıyorum.Ama yinede dikkate alınacak | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:18 pm | |
| - Admine demiş ki:
- İlkim'cim sitemizin zaten sohbet kutusu var(Sayfanın en altında).Ayrıca Türkçe konusuna gelince ne kadar yasaklarsak yasaklayalım alışkanlık olduğu için pek işe yarıyacağını sanmıyorum.Ama yinede dikkate alınacak
Sağolun ilginiz için Adminim ama sizin dediğiniz chatbox kanımca. Ben ondan hariç, chatboxa girmeden site hakkında konuşabileceğimiz bir topikten bahsetmiştim neyse.. Bi de Msn Messenger bölümü olsa.. Alt forum olarak nickler, avatarlar falan olsa.. Nasıl olur??? Cevabınızı bekliyorum... Daha çok fikrim var | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:21 pm | |
| İlkim'cim cnm benim bu forum sitesi bir proje kapsamında hazırlandığı için proje sona erene kadar bu tür konuları eklemicez.Ancak proje bittikten sonra istediğiniz bölümleri ekleyebiliriz Fikirlerin için teşekkürler bu arada.. | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:39 pm | |
| - Admine demiş ki:
- İlkim'cim cnm benim bu forum sitesi bir proje kapsamında hazırlandığı için proje sona erene kadar bu tür konuları eklemicez.Ancak proje bittikten sonra istediğiniz bölümleri ekleyebiliriz Fikirlerin için teşekkürler bu arada..
Anladım Sağolun... | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:41 pm | |
| Ama istediğin bölümleri anket şeklinde yaparız istersen | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:46 pm | |
| - Admine demiş ki:
- Ama istediğin bölümleri anket şeklinde yaparız istersen
Yha size sıkıntı yaratacaksa boşverin adminim. Zaten sadece bi fikirdi.. | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 3:47 pm | |
| Yok cnm önemli değil istersen sende ekleyebilrsin anket | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Salı Mart 17, 2009 4:24 pm | |
| Olabilir... | |
|
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Çarş. Mart 18, 2009 3:53 pm | |
| Ama zamanla herşey daha güzel olcak arkadaşlarda alışacaklar | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Perş. Mart 19, 2009 12:22 pm | |
| Zeynep arkadaşlarımız bunları görünce pek hoşlarına gitmeyebilir.Dikkatli olmaya çalış. | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Öneri ve Şikayetleriniz Cuma Mart 20, 2009 1:10 pm | |
| ilkinin dedikleri olabilir ama avatarlar nickleri nickler başka konuları açabilir ve bence forum amacıdan çıkabilir diye düşünyorum tabi kendi grüşüm çünkü form öss ağırlıklı oluğu için söylüyorum. | |
|
| |
| Öneri ve Şikayetleriniz | |
|