| Komedi Bunlar Ya=) | |
|
+11a.s.l.ı. Şerife Yıldırım LeBaran23 semiş ZeLiS MeRWe Zeynep hatice_bjk gülçin NagiHaN Admine 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Paz Mart 15, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: dönder yeter Ptsi Mart 16, 2009 6:35 pm | |
| eee gaf diyince akla zaten reha muhtar ve tansu çiller gelir bıçaklandığı anı anlatan birine acı varmıydı acı?? diye ısrarla sorabilecek tek bi kişi vardır sanırım dünyada :D yıllarca haber sundu ya bu adam !! :D bi de yozgatta yaptığı konuşma sırasında sevgili samsunlular diye hitapta bulunan başbakanımız unutulmazdı tabii ki
bi de bu var: bigün arkadaşımızın biri aslı güngör'ün döngel yeter adlı şarkısını söylüyordu bağırarak. bi ara DÖNDEER YETEEEER dediğini duyduk
sürç-ü lisan ... :p | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 16, 2009 6:38 pm | |
| My punk Sevda mıydı o şahsiyet??? Benim de aklıma gaf diyince Kerim Hocanın sınıfa gelip 6 kere 6= 24 demesi geldi... Kopmuştuk o an tabi (Bu arada Kerim Hocaya saygılar.. Kendisi Müdür Yardımcımız olur.. Hani aksilik bu yha bu mesajı görürse bana kızmasın... )
En son BlackAngel tarafından Ptsi Mart 16, 2009 7:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: çok ayıp Ptsi Mart 16, 2009 6:45 pm | |
| aaa isim vermeyelim lütfen my punk :D:D:D
bu arada kerim hoca bunu söylemek için mi gelmişti sınıfa ya ? :D nerden esmiş ? :D:D
( yazııııkkk )
:D:D ay çok güldüm ya | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Çarş. Mart 18, 2009 5:09 pm | |
| benden de bikaç tane: Star‘daki Esra Erol‘la İzdivaç programına katılan damat adayı Ertuğrul, heyecandan neredeyse bayılacak gibiydi. Telefondaki talibi Kübra‘ya sordu: “Senin boyun posun kaç yaşında?..” Kanaltürk Haber‘de izledim. Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul‘u turladığı seçim otobüsünde Aşık Mahsuni‘nin “Kurban olam yürüdüğün yollara, kara peçe yakışmıyor kullara!” türküsü çalınıyordu! (Bu CHP, kara çarşaflı kadınlara rozet takmamış mıydı yahu?) Adanalı dizisinde Maraz Ali, İdil‘e yılbaşı gecesi evlenme teklif ediyor. İdil ise cevabını ertesi gün okul çıkışında vereceğini söylüyor. Ama okullar yılbaşı gecesinin ertesi tatil değil mi? TEMA Vakfı‘nın reklamında güzel bir doğa manzarası ve çocuklar var. Daha sonra manzara çölleşiyor ve sonra bir beyefendi belirerek elindeki fotoğraf kağıdını yırtıp, “Türkiye çölleşmesin” diyor. Kağıt, ağaçtan meydana gelmiyor mu? Bu nasıl çevrecilik? bu arada kendi aranızda my punk diye konuşmayın kıskanıyorum aslıııı | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 19, 2009 2:52 pm | |
| - mlksrhn demiş ki:
- benden de bikaç tane:
Star‘daki Esra Erol‘la İzdivaç programına katılan damat adayı Ertuğrul, heyecandan neredeyse bayılacak gibiydi. Telefondaki talibi Kübra‘ya sordu: “Senin boyun posun kaç yaşında?..”
Kanaltürk Haber‘de izledim. Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul‘u turladığı seçim otobüsünde Aşık Mahsuni‘nin “Kurban olam yürüdüğün yollara, kara peçe yakışmıyor kullara!” türküsü çalınıyordu! (Bu CHP, kara çarşaflı kadınlara rozet takmamış mıydı yahu?)
Adanalı dizisinde Maraz Ali, İdil‘e yılbaşı gecesi evlenme teklif ediyor. İdil ise cevabını ertesi gün okul çıkışında vereceğini söylüyor. Ama okullar yılbaşı gecesinin ertesi tatil değil mi?
TEMA Vakfı‘nın reklamında güzel bir doğa manzarası ve çocuklar var. Daha sonra manzara çölleşiyor ve sonra bir beyefendi belirerek elindeki fotoğraf kağıdını yırtıp, “Türkiye çölleşmesin” diyor. Kağıt, ağaçtan meydana gelmiyor mu? Bu nasıl çevrecilik?
bu arada kendi aranızda my punk diye konuşmayın kıskanıyorum aslıııı korolaydım örümceği de unutmadım ... | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 19, 2009 6:59 pm | |
| | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mart 20, 2009 4:35 pm | |
| Aslı ve Melike sizi hiç ayrılmayan yapışık ikizler gibi görüyordum ama şu örümcek davasından sonra korkmaya başladım | |
|
| |
Gizem
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Bilişim Teknolojileri-Web Programcılığı Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mart 20, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mart 20, 2009 7:11 pm | |
| | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mart 20, 2009 7:44 pm | |
| Yani kzılar hecil etmeyin ne yapıyım proje yüzünden :D:D | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| |
| |
mlksrhn Aktif Üye
| |
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) C.tesi Mart 21, 2009 9:28 pm | |
| | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 23, 2009 10:09 am | |
| | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 23, 2009 4:54 pm | |
| Bence bu yarışma geçene kadar çok gaf çıkar bizden keşke kamera arkası gibi bişey yapsaydık süper olurdu yani | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 24, 2009 10:04 am | |
| - Şerife Yıldırım demiş ki:
- Bence bu yarışma geçene kadar çok gaf çıkar bizden keşke kamera arkası gibi bişey yapsaydık süper olurdu yani
Evet çok eğlenceli olurdu=) | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 24, 2009 11:57 am | |
| | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 24, 2009 12:09 pm | |
| - Şerife Yıldırım demiş ki:
- Bence bu yarışma geçene kadar çok gaf çıkar bizden keşke kamera arkası gibi bişey yapsaydık süper olurdu yani
yazık toplu gaf hastalığına tutulmuş gibiyiz umarım yarışmayı kazanırsınız | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| |
| |
Gizem
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Bilişim Teknolojileri-Web Programcılığı Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mayıs 14, 2009 7:52 pm | |
| ya yeni farkettim aşkolsun nagihan o kadar kelime hatasını yazmışsın ama en önemlisini: kılıçoğlu:kılıkoğlu unutmuşsun çok kırıldım şimdi ya... | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| |
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| |
| |
Gizem
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mayıs 15, 2009 8:08 pm | |
| ah pardon canım ya kaçmış aradan :D bi daha olmaz söz | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
| Komedi Bunlar Ya=) | |
|