| Komedi Bunlar Ya=) | |
|
+11a.s.l.ı. Şerife Yıldırım LeBaran23 semiş ZeLiS MeRWe Zeynep hatice_bjk gülçin NagiHaN Admine 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Komedi Bunlar Ya=) Paz Mart 01, 2009 5:02 pm | |
| Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA
Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH
Allahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER
Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR
İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI
Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH
Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER
Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ
23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN
Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY
Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS
Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN
Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ......Tuğba OZAY
Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN
Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELIFNAĞME | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 02, 2009 4:06 pm | |
| Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN
aaa Türkler'de gayet kültürlü ufacık çocukları bile Türkçe konuşuyo :D :D :D :D Cidden komediler yaaaa :D | |
|
| |
NagiHaN
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı-Öğrenci Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 03, 2009 8:59 am | |
| bende kelime yanlışlarımızı sıralim:D
elektrik:eloktrik adidas :edidas kılıçoğlu:kılıkoğlu akım:akim h2=heşka pırlanta: parlanta mesela: masala efendim:afandım bak bana: bek bana sosyali:sosyalı şeffaf:şaffaf kirli:kırlı kolera:kolero beriberi: veri veri vurgu:fruko çadır:çador biz buranın yabancısıyız:biz buranın yıbıncısıyız macun:mecun balgam:şalgam bugün:bagin bacı:bagi sinema:siiiiiiiiiiiiiiiiiinemaaa ---------zngh ------------- | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 03, 2009 5:40 pm | |
| Ayy süper bunlar yaa ilk sölediğimizde nasıl gülmüştük.Gerçi halada gülüyoruz:D | |
|
| |
gülçin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Nerden : elcülüm(erzurum) Lakap : Asİ Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 03, 2009 5:47 pm | |
| Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS maşallah ne zekaaaa (önemli bi bölümüymüş deli öldün sen) | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 03, 2009 5:48 pm | |
| İşte öle zekiler ablası naparsın :D | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mart 06, 2009 8:08 pm | |
| yemeden içmeden uyumadan yetiştirmek istiyorum:D:D:D bugün zeliha adlı arkadaşım :D:D emiri yanına çağırırken amirrr diye çağırdı :D:D::D | |
|
| |
NagiHaN
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı-Öğrenci Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Cuma Mart 06, 2009 10:45 pm | |
| yemeden içmeden uyumadan yetiştirmek istiyorum :D bugün zeliş arkdşm emire amir dediği saatte hatice ofise ofıs dedi :D :P | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 09, 2009 5:21 pm | |
| İşte İşiyle Bu Kadar İlgilenen Ve Hala Etkisinden Kurtulamaya Ve İsmini vermek İstemediğim Arkadaşımız (Zeliha) Combo Menü'ye ComboBox Demesi Falsh Haberin Gözünde Kaçmadı :lol!: :lol!: | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 09, 2009 6:24 pm | |
| Yemedin İçmedin Geldin Hemen Bunu Yetiştirdin Haa :D :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 09, 2009 6:27 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Yemedin İçmedin Geldin Hemen Bunu Yetiştirdin Haa :D :D
Doğruyu Sölemek Gerekirse Bugün Yediğim İçiğimi Hayatım Boyunca Yemedim İçmedim Hala Sindirmeye Çalışıyorum Saime Hocamız Sağlosun XD | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 09, 2009 7:05 pm | |
| Wallaha Yaf Çok Güzeldi Tabi Şu Çalışma Pogramı Olmasaymış Daha İii Olurdu Ama Napalım :roll: | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Ptsi Mart 09, 2009 7:26 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Wallaha Yaf Çok Güzeldi Tabi Şu Çalışma Pogramı Olmasaymış Daha İii Olurdu Ama Napalım :roll:
Bende Program Olmadığından Sorumlu Değilim Bu Bir İkincisi de Dersaneye Yarın Gel:@ | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 10, 2009 12:50 pm | |
| İntikam zamanı Benim Amir dediğim gün he aynı gün Hatice beni taklit ederken Amir'e Amır dedi bu 1 XD 2.'de bugun Link'e Lınk Video'ya Vıdeo dedi:) :)Yaşasın kötülük =) | |
|
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 10, 2009 12:55 pm | |
| Bizim zeki olan Zeynepte Transa geçtim yerine TAransa geçtim dedi :D :D | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
| |
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Salı Mart 10, 2009 7:47 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Zeynep Bak Bnm Sölediğim Şeyleri Kitaba Çevirecektin Al Sana Bi Fırsat
Aaa Evet Ama Aklıma Bi Kaşgar Dağına Kaşar Dediğin Bide Laf Ebesine Laf Sobeliği Dediğin Aklıma Geliyo Allah'ın Sevdiği Kulumusun Ne Hepsini Unuttum (püff) | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 12, 2009 8:02 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Olabiler Bugün Thank You Very Much Diyeceğime Thank You Geri Gaç Dedim :D Bu Da Bi Gaftır :roll:
Merwe ben sana artık hiç bişi demiyom yani Thank You geri gaç hahh :D:D:D | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 12, 2009 8:06 pm | |
| - MeRWe demiş ki:
- Olabiler Bugün Thank You Very Much Diyeceğime Thank You Geri Gaç Dedim :D Bu Da Bi Gaftır :roll:
Ayyy Merveee :lol!: :lol!: :lol!: Koptum Burda XD Süpersin.. | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 12, 2009 8:07 pm | |
| Cidden süper yani ancak bu kadar kafiyeli olur bi gaf :D Thank You geri gaç :D:D:D:D:
En son Admine tarafından Perş. Mart 12, 2009 8:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
LeBaran23
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 35 Nerden : erzurum İş/Hobiler : öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 12, 2009 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 12, 2009 8:31 pm | |
| | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Perş. Mart 12, 2009 9:00 pm | |
| Napiim Yha Ağzımdan Öle Çıktı İşte :D:D | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Komedi Bunlar Ya=) Paz Mart 15, 2009 6:33 pm | |
| | |
|
| |
| Komedi Bunlar Ya=) | |
|