En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
Konu: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Perş. Mayıs 21, 2009 6:50 pm
En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitapları burada paylaşabilirsiniz Canlarım Herşey sizin için
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Perş. Mayıs 21, 2009 6:54 pm
En son STEPHEN KING "O" kitabını okudum..Süperdi
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Perş. Mayıs 21, 2009 6:56 pm
Mesela ben başlıyım şu an da okuduğum kitap Amin Maalouf-Afrikalı Leo Şimdilik iyi gidiyo
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Cuma Mayıs 22, 2009 6:45 pm
Veda - Ayşe KULİN Kitaba yeni başladım tarihi anlatıyor şu an için güzel sonu nasıl olur bilemem inşallah sonuda güzeldir
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar C.tesi Haz. 06, 2009 8:00 pm
Köprü - Ayşe KULİN Merak içinde sonunu bekliyorum başlangıç güzel
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Paz Haz. 07, 2009 9:12 pm
Sevgili kardeşim ne kadar güzel bir sürü kitap okuyorsun ve ben çok mutlu oluyorum...Sınavda eminim faydasını göreceksin dualarım seninle ve senin gibilerle...
FETHİYE Aktif Üye
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Çarş. Haz. 10, 2009 7:06 pm
Teşekkür ederim ablacığım zaman çok uzun gibi geliyor kitap okuyarak zamanımı geçirmek istiyorum okuyacak kitap kalmadı ama ...
ZeLiS Moderatör
Konu: Geri: En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar Cuma Haz. 12, 2009 5:18 pm
Bilge bende şimdi "O"yu okuyorum.Ayy çok korkunçç!!!
En Son Okuduğunuz veya Okumakta Olduğunuz Kitap-Kitaplar