Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Resim Çözürnürlüğünü Arttırma?! Paz Mart 08, 2009 7:46 pm | |
| Arkadaşlar Ben Birşey Sormak İstiyorum 150*150 Boyutundaki Bir Resmi 500*500 Boyutlarına Getirdiğimde Resimin Çözlünürlüğü Epeyce Düşüyo Ben Bunu Nasıl Engelliyebilirim Veya Çözünürlükle Tekrar Nasıl Oynayabilirim Fikri Yada Önerisi Olan?! Help Me Please !... | |
|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Resim Çözürnürlüğünü Arttırma?! C.tesi Mart 14, 2009 12:46 pm | |
| Zeynep'cm inş işine yarar.Ben kullandım ii bi program :D | |
|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Resim Çözürnürlüğünü Arttırma?! C.tesi Mart 14, 2009 5:58 pm | |
| - Admine demiş ki:
Zeynep'cm inş işine yarar.Ben kullandım ii bi program :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock: :shock: :shock: :affraid: :affraid:
Çoook Saol Adminem Senin Canını Yiyiyim.. Her Zaman Her Yerden En Büyük Admine Bizim Admine :cheers: :cheers: (Gerçi Şuan İndiriyo Ama Çalışmassa Geri Alırım XD Şaka Şaka Yaptım Düşünmen Yeter XD
| |
|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Resim Çözürnürlüğünü Arttırma?! C.tesi Mart 14, 2009 6:33 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock: :shock: :shock: :affraid: :affraid: Çoook Saol Adminem Senin Canını Yiyiyim.. Her Zaman Her Yerden En Büyük Admine Bizim Admine :cheers: :cheers: (Gerçi Şuan İndiriyo Ama Çalışmassa Geri Alırım XD Şaka Şaka Yaptım Düşünmen Yeter XD Walla ben kurdum çalışıyo farklı efektlerde verebiliyosun :D inş çalışır sendede :D | |
|