| Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? | |
|
+8NiLoSh xD KüpRa (: Şerife Yıldırım Zeynep a.s.l.ı. ZeLiS okyns Admine 12 posters |
Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? | Travian | | 0% | [ 0 ] | Klan Savaşları | | 5% | [ 1 ] | Age Of Empires | | 5% | [ 1 ] | The Sims 2 | | 41% | [ 9 ] | Luxor =) | | 36% | [ 8 ] | Fifa | | 13% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 22 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Paz Mart 08, 2009 9:31 am | |
| Age of Empires ve The Sims 2 bayılıyorum ikisinede=) | |
|
| |
okyns
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 37 Nerden : TokaT İş/Hobiler : Bankacı Lakap : OKYANUS Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Cuma Mart 13, 2009 8:24 pm | |
| Elbette Ogame diyecem ama Kimseye Tavsiye ETMEM | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Cuma Mart 13, 2009 8:28 pm | |
| - okyns demiş ki:
- Elbette Ogame diyecem ama Kimseye Tavsiye ETMEM
Neden tavsiye etmezsin çokmu kötü yada bağımlılık mı yapıyor :D | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Çarş. Mart 18, 2009 7:33 pm | |
| Yani bu nasıl bi soru yaa tabi LuxoR XD.Şerife Hoca'da bana katılıyodur eminim=) | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Perş. Mart 19, 2009 3:11 pm | |
| tabii ki luxor saatlerce başından kalkamıyorum şerife hocam o oyunu siz de mi seviyordunuz? keşke daha önce öğrenseydim sizi çook özledim hocam | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Perş. Mart 19, 2009 3:12 pm | |
| - a.s.l.ı. demiş ki:
- tabii ki luxor saatlerce başından kalkamıyorum
şerife hocam o oyunu siz de mi seviyordunuz? keşke daha önce öğrenseydim sizi çook özledim hocam Tabi seviyo bizde çooook seviyoruz sınıfçanak tüm pc'lerde kurulu (Ama derste oynamıyoruz tabiki ) | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Perş. Mart 19, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Perş. Mart 19, 2009 4:01 pm | |
| Çok kötü örnek olacak ama evet bende luxor diyorum .Zeliha crack i var ama vermem siz oturup öss ye çalışın. Derste oynamamınız güzel ama carck i olmadığından mı ? yoksa sorumlukluktan mı? Aslıcım bende sizleri özledim... | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Perş. Mart 19, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Cuma Mart 20, 2009 5:31 am | |
| Evet Zeynep öyle olduğunuza inanıyorm ya da inanmak istiyorum. | |
|
| |
KüpRa (: Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Lakap : KüP $ekeR (: Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
| |
NiLoSh xD
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
okyns
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 37 Nerden : TokaT İş/Hobiler : Bankacı Lakap : OKYANUS Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Cuma Mart 20, 2009 4:22 pm | |
| - Admine demiş ki:
- okyns demiş ki:
- Elbette Ogame diyecem ama Kimseye Tavsiye ETMEM
Neden tavsiye etmezsin çokmu kötü yada bağımlılık mı yapıyor :D evet kardeşim bağımlılık yapıyor. O yüzden tavsiye etmem ASLA | |
|
| |
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Cuma Mart 20, 2009 4:40 pm | |
| Zeynep bu arada söylemmeyi unuttum deşifre edeceksin bazı şeyleri yaniii | |
|
| |
ŞeymaNur
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Salı Mart 24, 2009 1:29 pm | |
| Bence FIFA en güzeli.Gerçekten maç yapıyomuşsun gibi oluyor ve dünya devlerini oynatabiliyorsun .Müthiş bir oyun herkese tavsiye ederim. | |
|
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Çarş. Mart 25, 2009 10:10 am | |
| Luxor tabiki... Uyarı:Bağımlılık yapıyor. | |
|
| |
lany
Mesaj Sayısı : 6 Nerden : Erzurum / Dadaşkent Lakap : Yalnız Kovboy Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Salı Nis. 28, 2009 11:12 pm | |
| Travian , Klan savaşları , Ogame , Uygarlık savaşları , Pmanager... vb. gibi birçok oyunu denedim ama hiçbiri bağımlılık yapmadı sorun bende mi | |
|
| |
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Çarş. Nis. 29, 2009 5:00 pm | |
| Bence bir sorunun yok Ahmet. İnsan herşeyi gerektiği kadarı ile yapmalı aşırıya kaçmamayı bilmesi gerek. Bence sen bu işin sırrını çözmüşsün | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Çarş. Nis. 29, 2009 8:10 pm | |
| | |
|
| |
Gizem
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Bilişim Teknolojileri-Web Programcılığı Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? Ptsi Tem. 13, 2009 2:26 pm | |
| arkadaşlar benim bi sorunum var The Sims 2 de kendi binamı ve kendi havuzumu yapamıoyum yani hazır alıorum hep bi yardım ya | |
|
| |
| Online ve PC Oyunlarından En Çok Hangilerini Oynuyorsunuz??? | |
|