| Slmmmm ben ......=) | |
|
+33kerem FETHİYE Hayat TAŞKIN @yşee ZeLiS _meryem_ _İcLaL_ KaPrİsLi KiSs _ŞeYmA_ KüpRa (: eda_odaci mlksrhn BlackAngel a.s.l.ı. Sewda semiş lion_king tugcegenc NagiHaN saydam profesyonel BadNeSS MeRWe Eda Elanur Şerife Yıldırım NiLoSh xD gülçin Zeynep kübraa LeBaran23 Dilan Admine 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Ptsi Mart 16, 2009 7:17 pm | |
| - Admine demiş ki:
- a.s.l.ı. demiş ki:
- evet hatırlamaz olurmuyum bi resmimle bayağı bi dalga geçmiştin :D
çok ii vakit geçiriyorum teşekkürler Ben mi dalga geçmiştim Bak üzüldüm şimdi yok ya dalga geçilesi bişeydi zaten :D:D hatırlamazsın sen ama benim bilinç altıma yerleşmiş çiçek çizmeye çalışmıştım ve sen bunlar dondurmaya benziyor demiştin hatta ne görsen diyordun :D:D:D 8 ya da 9 yaşındaydım ... :D | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| |
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Ptsi Mart 16, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Ptsi Mart 16, 2009 8:28 pm | |
| Ya cnm lütfen burada senn geçmişini tartışmayalım | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Çarş. Mart 18, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Çarş. Mart 18, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
eda_odaci
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Çarş. Mart 18, 2009 6:46 pm | |
| Merhaba arkadaşlar kendinizi tanıttığınız bir alan olarak düşünmüştüm burayı ama siz muhabbet etmişsiniz maşallah:). Bende kendimi tanıtayım. Bende Şerife Hocanın eşi Serkan Beyin üniversiteden öğrencisiyim. Bilgisayar Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. sitenizi çok beğendim başarılar dilerim hepinize:) | |
|
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Çarş. Mart 18, 2009 8:34 pm | |
| Eda ablacım ve Melike ikinizde hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar =) | |
|
| |
BlackAngel Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 38 Nerden : Odamdan xD İş/Hobiler : Web, Müzik, Dans.. Lakap : Bayan Ukala xD Kayıt tarihi : 16/03/09
| |
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
eda_odaci
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Perş. Mart 19, 2009 7:01 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
- eda_odaci demiş ki:
- Merhaba arkadaşlar kendinizi tanıttığınız bir alan olarak düşünmüştüm burayı ama siz muhabbet etmişsiniz maşallah:). Bende kendimi tanıtayım. Bende Şerife Hocanın eşi Serkan Beyin üniversiteden öğrencisiyim. Bilgisayar Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. sitenizi çok beğendim başarılar dilerim hepinize:)
Ooooo Buralarda Kimleri Görürüyorum (Yoksa Yanlış Mı Görüyorum Her Neyse=)Hoşgeldin Ablacım... İnş. Bizde Senin Gibi Uniyi Kazanırız Sizde Bizim Hocamız Olursunuz Bizde Sizin Gibi Okulumuzu (Sizin+Bizim Oluyo Bu Durumda=) Ziyarete Gelir "Eda Hanımın Öğrencisiyim Kendileride Bizde Bu Okuldan Mezun Olduk=) Hadi Meslektaşlarım Biraz Daha Dişinizi Sıkın Uni'yi Adeta İstila Edin" Diye Gaz Verir Hemde Hava Atarız =) Öncelikle hoşbuldum arkadaşlar. Zeynepcim inş temennilerinin hepsi gerçekleşir hatta inş siz benden yada başkalarından çok daha iyi yerlere gelirsiniz.(Dua edin bu sene atanayım .Atandığım okuluda sitenize yazarım hepinizi ziyaretime bekliyorum ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Perş. Mart 19, 2009 8:39 pm | |
| Edacım aramıza hoşgeldin biraz geç oldu ama gerçekten seni burada görmekten mutluluk duyduk. Katkılarından dolayı teşekkürler. | |
|
| |
KüpRa (: Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Lakap : KüP $ekeR (: Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
| |
_ŞeYmA_
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 9:26 am | |
| slm ben A/10-A dan şeyma siteniz çook hoş olmuş ellerinize sağlık şerife hocam sizinde | |
|
| |
KaPrİsLi KiSs
| |
| |
KaPrİsLi KiSs
| |
| |
_İcLaL_
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 9:35 am | |
| [i][b]
selam arkadaşlar; ben a/10-a dan iclal siteniz güzel olmuş ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim şerife hocam sizinde ellerinize sağlık... | |
|
| |
KaPrİsLi KiSs
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 9:36 am | |
| ben kübraaaaaaaa....SİTE SUPER OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞ.... | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 10:40 am | |
| Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz., iyi Paylaşımlar... | |
|
| |
_meryem_
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 11:16 am | |
| slm ben meryem siteniz çok güseL oLmuş tebrik ederim... | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 4:03 pm | |
| Bugün aramıza katılanlar oldukça fazla. Hepiniz hoşgeldiniz evet sitemiz güzel oldu öğrencilerimin resmen canı çıktı. Onlara teşekkür diyorum... | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| Konu: Geri: Slmmmm ben ......=) Cuma Mart 20, 2009 4:15 pm | |
| mrbb bende ayşee sitenizi çok beğendim ellerinize sağlıkkkk!!! | |
|
| |
| Slmmmm ben ......=) | |
|