| KAZANDIM AMA | |
|
+11Şerife Yıldırım ssaraloglu eda_odaci ZeLiS Dilan Zeynep tugcegenc Admine NagiHaN saydam okyns 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Mart 23, 2009 4:25 pm | |
| Aşkolsun merve hepinizin yeri farklı hepiniz çok değerlisiniz benim için ay bu alınganlıklar da beni bitirecek yaaa | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Mart 23, 2009 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Mart 23, 2009 4:34 pm | |
| Mervecim tavsiye bölümünü bu tür sorunlarla meşgul etmeyelim yarın okulda görüşürüz artık | |
|
| |
MeRWe Aktif Üye
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Mart 23, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Çarş. Mart 25, 2009 8:50 am | |
| İnşallah bende yıllar sonra burada tavsiye verecek konuma gelirim | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Nis. 13, 2009 11:28 am | |
| Son günlerde etrafımda olan üniversiteyi kazanmış kişilerden duyduğum tek şey konu çalışmayı bırakın bol bol test çözerek yanlışlarınızı görün ve yanlışlarınızı düzeltmeye çalışın sözü umarım faydalı olur... | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Nis. 13, 2009 4:09 pm | |
| - FETHİYE demiş ki:
- Son günlerde etrafımda olan üniversiteyi kazanmış kişilerden duyduğum tek şey konu çalışmayı bırakın bol bol test çözerek yanlışlarınızı görün ve yanlışlarınızı düzeltmeye çalışın sözü umarım faydalı olur...
Aslında mantıklı bi düşünce.Yani bi konuya baştan başlayıp çalışmak yerine test çözerek eksikliklerimizi daha rahat görürüz | |
|
| |
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Ptsi Nis. 13, 2009 4:19 pm | |
| Bence konuya bakılmalı ve peşinen o konuyu pekiştiren testler çözülmeli böylece hatalarınızı daha kolay anlayabilirsiniz konu bilinmezse hatalarda kavranmaz | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA Salı Nis. 21, 2009 1:52 pm | |
| Dersanede daha önceki yıllarda sınava giren kişilerle konuşurken çok önemli bi konuya değindiler son 2 ay bu süre içerisinde ders çalışmayı bırakıpta kazanamayan o kadar çok kişi var ki insanı şaşkınlık içerisinde bırakıyor o kadar ay çalıştım yeterli demek büyük bi yanlışlık son 2 ay da olsa düzenli bi şekilde ders çalışmaya devam etmemiz gerekiyor bırakın son iki ayımızda ders çalışarak geçsin üniversiteyi kazandığımız zaman bütün yorgunluğumuz gider | |
|
| |
Mesut Güçlüer Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : Yozgat/Merkez İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : İmkansız Aşk Kayıt tarihi : 13/05/09
| Konu: Geri: KAZANDIM AMA C.tesi Mayıs 23, 2009 10:00 pm | |
| Babamdan hemen hemen her zaman duyduğum bi söz bir yıl değil en az 2 yıl düzenli çalış o zaman istediğin her yere gidersin sıkılmadan der genellikle kendisi öyle yapmış son yıl yaptıklarına bakınca mantıklı olduğunu anlıyorum | |
|
| |
| KAZANDIM AMA | |
|