| Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) Perş. Şub. 26, 2009 4:40 pm | |
| * Yukarıdaki şiirin ölçüsü nedir? Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir. (Lise 1)
* Kimlere zekat verilmez? Cevap: Şeytana. (İlkokul 5)
* Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır? Cevap: Üçe. Kara, deniz, hava kuvvetleri. (Orta 3)
* Mondros'u açıklayınız. Cevap: Mondros kimdir bilmiyor (Orta 3)
* İneğin midesi kaç bölümdür? Cevap: İki oda, bir salon, bir mutfak (Ortaokul 1)
* Servet-i Fünun edebiyatı hangi edebi akımlardan etkilenmiştir? Cevap: Elektrik akımından (Lise 3)
* Üremeyi açıklayınız. Cevap: Anne ve babanın gece yaptığı işe üreme denir. (Lise 1)
* Canlıların ortak özellikleri nelerdir? Cevap: Yol, su, camii, mezarlık.
* Orta Asya'dan göçün sebepleri nelerdir? Cevap: Elektirik kesintisi (6)
* Türkiye'nin geçitlerini yazınız. Cevap: Altgeçit, Üst geçit, yaya geçidi (7)
* Kanuni Fransa'ya neden kapitülasyon tanımıştır? Cevap: Bir kadına yardım etmek için (İlkokul)
* Güneydoğu Anadolu bölgesinde petrol nerelerden çıkartılır? Cevap: Petrol, Raman ve Gazman'dan çıkartılır. (Ortaokul 2)
* İzmir'i kim işgal etti? Cevap: Gazeteci Hasan Tahsin (Orta3)
* Ailenin reisi kimdir? Cevap: Anam (İlkokul3) * Koşma nedir? Cevap: Yürümenin hızlı şekline koşma denir. (Lise1)
* Canlıların en küçüğüne ne ad verilir? Cevap: Bebek
* Kasabayı kim yönetir? Cevap: Şerif ve adamları (İlkokul5)
* Mübarek geceler hangileridir, yazınız. Cevap: Kına, gerdek ve dolunay gecesi (İlkokul 5) | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Bir Tanede Benden Perş. Şub. 26, 2009 5:14 pm | |
| Soru:Panel Çeşitlerini Sayınız.. Cevap:Hizalanmış Panel, Kayan Panel, Yüzen Panel ve Uçan Panel (Uçan Yerine Edge Panel Olmalıydı=) [Lise 3 Açık Kaynak Cevap Ben Denize Ai=] | |
|
| |
Dilan
| Konu: Geri: Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) Perş. Şub. 26, 2009 5:16 pm | |
| BU TAM ÖĞRENCİLERE GÖRE; Öğretmen dersi ilgisizce dinleyen öğrencilerine sormuş: -Allah hepimizin cennete gitmesini istediği halde niye cehenneme gönderiyor? Öğrencilerden biri öğretmenin sorusuna soruyla cvp verir: -Öğretmenim peki siz bizim 5 almamızı istediğiniz halde niye sınav yapıyorsunuz??? | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) Perş. Şub. 26, 2009 7:19 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
- Soru:Panel Çeşitlerini Sayınız..
Cevap:Hizalanmış Panel, Kayan Panel, Yüzen Panel ve Uçan Panel (Uçan Yerine Edge Panel Olmalıydı=) [Lise 3 Açık Kaynak Cevap Ben Denize Ai=] Bu bana bir yerden tanıdık geliyo ama... :D | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) Perş. Şub. 26, 2009 8:49 pm | |
| - Admin demiş ki:
- Bu bana bir yerden tanıdık geliyo ama... :D
Benim Açık Kaynak İşletim Sistemi Dersinin Sınav Kağıdımdan Olmasın XD | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) Cuma Şub. 27, 2009 8:53 am | |
| | |
|
| |
gülçin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Nerden : elcülüm(erzurum) Lakap : Asİ Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
| |
semiş Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : müzik dinlemek-pc ye takılmak:=)) Lakap : Semiş Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) C.tesi Mart 14, 2009 5:40 pm | |
| **Canlıların en küçüğüne ne ad verilir? Cevap: Bebek Yani bunu soran da ayrı bii zeki olmalı bu nebiçim soru? Canlıların en küçüğüne ne ad verilir? En küçük yapı taşımı neyii??? Çoook saçma bence :!: | |
|
| |
NiLoSh xD
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
| Dahi Çocukların Yazılı Kağıdı=) | |
|