| Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| |
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| |
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| |
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... C.tesi Haz. 13, 2009 3:03 pm | |
| Sevgili Öğrencilerim,
Sizler benim için çok özel olan bir sınıfın çok özel öğrencilerisiniz. Kısa zamanda sizlerle o kadar kaynaştık ki öğretmen öğrenci ilişkimizin yanına çok güzel bir arkadaşlık da ekledik. Sizlerin gönlünde temizlik, saflık, berraklık dahası yürekleriniz de sıcacık sevgi var. Umarım yüreğiniz, gönlünüz kadar bahtınızda güzel olur. Sizlerle dolu dolu bir dönem geçirdiğimize inanıyorum ve yaşananlar bende tatlı bir anı olarak kalacak ve hep hatırlanacak inşallah sizler de öyle olacak. Hayat çok kısa benim değerli öğrencilerim. Sizden ricam hayatımızı yönlendiren şu iki kelime var ya “Anlayış ve Anlaşılmak”. Bu iki kelimenin önemini iyi kavrayın. Hayat su gibi akıp giderken bu kelimelerin değerini bilmek lazım. Ufacık bir çıkar uğruna kırıyoruz bazen insanların kalbini. Ya da öfkeden pişman olacağımız şeyleri yapabiliyoruz birden. Bunu yazmamım amacı size uzun uzun nasihatler vermek değil sadece sizi seven biri hayatınıza yön verirken daha dikkatli olmanızı istiyor olmak... Sizleri yakın bir zamanda yep yeni bir yaşam, bilinmeyen bir gelecek bekliyor ve sizler arkadaşlık, sevgiyi, bilgi gibi birçok şeyi başka mekânlarda bambaşka insanlarda arayacaksınız. Eminim ki hepiniz büyük bir azimle, umutlarınızı yitirmeden, elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Umarım her şey en hayırlısıyla gönlünüzce olur. A11A size başka ne denebilir, sizler benim için bir öğrenci, bir evlat, bir arkadaş, bir kardeş hatta acemisi olduğum lise hayatında bazen de bir öğreten oldunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum bana bu kadar güzel duygular yaşattığınız için. Yüce yaratan bundan sonraki hayatınızda yar ve yardımcınız olsun. Sevgilerimle…. ŞERİFE YILDIRIM Bilişim Teknolojileri Öğretmeni | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| |
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... Paz Haz. 14, 2009 3:56 pm | |
| Teşekkürler Hocam...! Siz de bizim için çok önmli ve özelsiniz | |
|
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... Perş. Haz. 18, 2009 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... Cuma Haz. 19, 2009 7:42 am | |
| Sevgili öğrencilerim teşekkürler ama siz öyle görüyorsunuz o yüzden... | |
|
| |
Gizem
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Bilişim Teknolojileri-Web Programcılığı Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
| |
| Konu: Geri: Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... Paz Haz. 21, 2009 5:57 pm | |
| Kızlar yapmayın çok şımarıyorum yakında kanatlanıp uçucam Valla gidersem çok arayacam sizi... | |
|
| |
Admine Admin
| |
| |
| Konu: Geri: Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... Ptsi Haz. 22, 2009 8:27 pm | |
| Temmuz 15 te eşimin durumu kesinleşiyor bende ona göre tayin isteyecem artık benim ki de ağustosta kesinleşir. Hayırlısı olsun artık zaman gösterecek... | |
|
| |
| Şerfie Öğretmenimizin Bizim Hakkımızdaki Yorumları... | |
|