| Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Ptsi Mart 30, 2009 5:13 pm | |
| aabiii, burda cips vardı nooldu..?
- yedim.
- e burda kurabiyeler vardı..?
- onlarıda yedim.
- yaa kolayı nereye koyduun?
- içtim.
- yuh be ne mide var sende! burda yarım bi çukulata var
yiyorum ona göre
- yiyemezsinkiii yaladım ben onu
- abi çay bardakları nerdee...?
- ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!!
- ya söylesenee..
- en son istanbul- ankara otobüsüne yetişmeye çalışıyodu.
-kaç otobüsüne?
- abi ojemi gördünmüü..
- ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem
-manyakmısın
-snin ojeni ne biliym ben senin ojeni...!
- ya abii fırın nasıl açılıyodu???
- açıl susam açıl diyosun açılıyo.
- saçımı kestirdim baak nasıl olmuş
- mala benzemişsin.
- yaa anne mala benzemişsin diyoo
- öyle mi dedim pardon mala hakaret etmişim..
- ya annneeee!
- baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş
- yuh alna baak Atatürk Hava limanı gibi
- böhüüüü
- ciyaaak örümceekkkk anneciimm!
- spidermanın posterini odana asarsın ama.
- abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü
valla tost makinesiyle muhabbet ediyodu enson.
- bikerede doğru cevap ver bee
- tamam be yedim.
- bak buna inanırım işte.
- kimdi o ?
- kim kimdi?
- arayan
- ne zaman?
- demin Telefon da konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma
- osman
- hmm. osman senin 1.90a 90 bi abin oldugunu bilio mu?
- ee bilmese de olur bence
- hmm.
- kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla
- ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim
- ne? yarin gece cikmak istemio musun?
- dolma mi tavuk pilav mi?
- kız git bana hede hodo al getir bakkaldan
- getirmem
- getir lan
- getirmem kendin al
- doverim
- dovemezsin
- doverim
- dovemezsin
- gidiklarim
- hangi bakkal demistin abi | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Paz Nis. 05, 2009 6:25 pm | |
| Ayyy süpermiş krize girdim | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Ptsi Nis. 06, 2009 2:04 pm | |
| valla sen inanmam diyosun ama ilk 8 i abimle benim hergün yaşadığım şeyler | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Ptsi Nis. 06, 2009 2:45 pm | |
| bi abim yokk sevinsem mi yoksa | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Ptsi Nis. 06, 2009 5:06 pm | |
| | |
|
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Çarş. Nis. 08, 2009 6:57 am | |
| hayatım ben abimi nerdeyse görmüyorum gece geliyo sabah çıkıyo böyle bi hayatı var.onuun haricinde de ya gelip 100 kere öpüyo ya da iğrenç ve soğuk espriler yapıyo | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Çarş. Nis. 08, 2009 5:34 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
- a.s.l.ı. demiş ki:
- bi abim yokk
sevinsem mi yoksa Merak Etme Bazı İlkOkul Espirileri Ve Gıcıklıkları Dışında Varlıkları Yoklukları Bir=) Onlarda Olmasa Abi Kavramını Ne Demek olduğunu Anlıyamıyıcaz XD Ama Ablanın Olması Bazen Hayatını Cehenneme Çevirse de Normadel İyi Bişi =) Küçük Kardeşide Bilmiyom Evin Küçüğü Olduğumdan XD Ama Bana Kalırsa Her Eve Bi Tane Benden Olması Gerek BENCEXD
bende, ben olmasam ne yaparlar diye düşünüyorum aslında 5 çocuklu bi ailenin ortanca çocuğu olacaksın :D tam süper ablan abin, bide küçük kız ve erkek kardeşin hiç biri yok demezsin ... di mi? ya da yok tek çocuk olmak daha iyi... aslında hiç olmasak daha da ii | |
|
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Cuma Nis. 10, 2009 4:21 pm | |
| - Zeynep demiş ki:
Tek Çocuk Olursan Evde Kavga Edecek Birini Bulamazsın evet doğru bilgisayarın başında senin oturmanda bi haz vermez | |
|
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| |
| |
Zeynep Administratör
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Cuma Nis. 10, 2009 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) C.tesi Nis. 11, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
@yşee Aktif Üye
| |
| |
mlksrhn Aktif Üye
| Konu: Geri: Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) Çarş. Nis. 15, 2009 12:41 pm | |
| ben alışkanlıktan dolayı abi diyorum ama sinirlendiğim zamn adıyla hitap ediyorum | |
|
| |
Zeynep Administratör
| |
| |
| Kız Kardeş - Abi Diyalogları (Ben Bunların Gerçek Diyalog Olduğuna İnanmıyorum Ama Ekliyim Eğlenin=) | |
|