KüpRa (: Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Lakap : KüP $ekeR (: Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: TiTaniC'te TürkLer oLsaydı xD C.tesi Mart 21, 2009 5:12 pm | |
| - Kim çarptı lan gemiyi? - Ya abi Selim artistlik yapacağım diye çok yakın girdi buzdağlarına... - Allah belanızı versin lan sizin, iki dakika aşşağıya indik, batırıdınz caanım gemiyi! *** - Bak şimdi nasıl makas atacağım şu buzdağlarının arasından! He he he... - Oğlum dikkat et, bak şu kadar insanın vebali üstümüze. - Yok yok, bi şey olmaz... - Ahhada çarptın laa! - Yok bir şey, azıcık sürttü yandan, sanayide pasta atarlar geçer. *** - Kaptan, aşağıda büyük bir delik var, su alıyoruz. - Şurda beyaz çimento var, onunla kapatın şimdilik, sonraki limana kadar idare edelim, sonra sanayiye götürürüz... *** - Abi buzdağı geliyor be! - Ööf öf! - Neresinden baksan 4 trilyon eder bu gemi. Tam göbekten çarpacak ba ba ba! Tersanede de doğrultamazlar bunu. - Sigortası bi şeyi vardır abi. Kamaraya gidiyorum, cüzdanı telefonu alayım. - Bizim gocukları al gel de üşümeyelim. Valizleri neden almıyorlar sandala anlamadim ki... *** - Nerde lan o bilmem kimin evladı, nerdeee?! - Abi sakin ol, kimi arıyorsun? - Nerde lan geminin sahibi, nerde o cibilliyetsiz? - Abi bırak levyeyi, uyma abi adama! - Nerde lan, insan olun azıcık, batacaksa batacak deyin lan. Delikanlı olun lan, batmayacak dediniz lan adi herifler! *** - Kaptan gemi batıyor napıcaz? - Oğlum önce kadınlar ve çocuklar... - Abi boşver, ben 2 flika ayarladım, birinde sen birinde ben arazi olucaz! - Lan (yasak kelime kullandınız)o filikalar 60 kişi alıyor! - Olsun abi rahat rahat gideriz mehtaba karşı. Bi de ufak açarız. Ehe he... *** - Valla nasıl oldu bilmiyorum, ordan birden bir buzdağı çıktı, ortadan girdi. Ben kendi yolumda ilerliyordum. - Tamam abi sakin ol! Su getirin, ne bakıyorsunuz lan, dağılın işte, çarpmış adam, olmuş bitmiş. - Nerden geldi, nasıl geldi Allah Allah... - Tamam abi sakin, fazla zarar yok zaten, iki çizik var. - Onca yıllık kaptanım, Allah Allah, nerden çıktı?.. *** - Ulan n’oluyor? Anaa yardık ya gövdeyi... - Kaptan iki saattir yırtıyorum bi taraflarımı! - Ne dedin lan, ne dedin?! Uyarır insan... - Abi insaf yaaa, iki saattir aysberg var diyorum. - Ulan aysberg ne lan, aysberg saysberg diye zırlıyor dibimde. Ne bilm lan ben aysberg ne, buzdağı desene şuna, ben de aysberg deyince ufak bir şey sandım.
| |
|
dshe_kanarya
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Nerden : erzurum İş/Hobiler : pc:D Kayıt tarihi : 23/03/09
| |
MeRWe Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Nerden : Erzurum Lakap : MuGuMe Kayıt tarihi : 26/02/09
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: TiTaniC'te TürkLer oLsaydı xD Ptsi Mart 23, 2009 4:04 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler Küpra (: | |
|
nuray
| Konu: Geri: TiTaniC'te TürkLer oLsaydı xD Salı Mart 24, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
KüpRa (: Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 31 Nerden : ErzuRum Lakap : KüP $ekeR (: Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: TiTaniC'te TürkLer oLsaydı xD Çarş. Mart 25, 2009 6:33 pm | |
| tüüh keşke türkler olsaydı ya iyi bi komedi filmi olurdu | |
|