| Proje Hakkında Yorumlar | |
|
+5Eda Şerife Yıldırım Admine hatice_bjk ZeLiS 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 20, 2009 12:11 pm | |
| Projenin amacı ve hedefleri doğrultusunda yorumlarınızı bekliyoruz. | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 20, 2009 1:13 pm | |
| projeyi yapan grubun içinde olmaktan ilk öncelikle çok mutlu olduğumu ve ve sonucu ne olursa olsun çok keyf aldığımı söylemek istiyorum özeleştiri yapmam gerekise biz henüz 11. sınıf öğrencileriz ve dört dörtlük olmıyıcaktır illaki ama biz bir adım attık umarım dah iy iyrlerede gelicez | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 20, 2009 2:51 pm | |
| Bende Hatice gibi bu projenn bi parçası olmaktan gerçekten mutluyum.Yarışma konumuz Bilişim Teknolojilerinde Verimlilik ve biz gerçekten Öss adaylarımıza verimlilik sağlayacak bi proje yaptığımıza inanıyorum.Sonucu ne olursa olsun başta Şerife Hoca'ya sonrada projedeki diğer arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum çünkü bu projeyi hazırlarken gerçekten çok güzel vakit geçirdik. | |
|
| |
Şerife Yıldırım Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 20, 2009 4:45 pm | |
| Çok duygulandım bende sizlerle bu projede yer almaktan mutlu oldum bu arada bilegan ne zaman formu açsam her yerde admine yazıyor bende kıskandım bugün için her konuya bişeyler yazmaya çalıştım | |
|
| |
hatice_bjk Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : ERZURUM Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 20, 2009 7:27 pm | |
| Bende çok duygulandım şimdi:D | |
|
| |
Admine Admin
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı Kayıt tarihi : 24/02/09
| |
| |
ZeLiS Moderatör
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : web programcılığı\Öğrenci Lakap : Uzun :) Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar C.tesi Mart 21, 2009 8:47 pm | |
| Proje içinde olmak hem çok yorucu hemde çok eğlenceli.Bize kattığı en önemli şey ise hocamızla daha çok vakit geçirmemiz oldu...Yani bu heyecanı tatmak bile bizim için iyi oldu.Zaten önemli olan katılmaktı.Hem beni projeyede götrmüyosunuz:( | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Paz Mart 22, 2009 4:01 pm | |
| - Zeliha demiş ki:
- Proje içinde olmak hem çok yorucu hemde çok eğlenceli.Bize kattığı en önemli şey ise hocamızla daha çok vakit geçirmemiz oldu...Yani bu heyecanı tatmak bile bizim için iyi oldu.Zaten önemli olan katılmaktı.Hem beni projeyede götrmüyosunuz:(
Hakediyosun ama | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Ptsi Mart 23, 2009 8:44 am | |
| oy oy kıyamam sana sensiz olurmu | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
Eda Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Web Programcılığı/Öğrenci Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Çarş. Mart 25, 2009 9:10 am | |
| Bende projede olmaktan ve proje arkadaşlarımla orataya böyle bir ürün çıkarmaktan çok mutluyum.Projede emeği geçen herkese teşekkürler.(Eksikliğimiz varsa 11. sınıf olmamıza bağlayın siz 12. sınıfta görün ) | |
|
| |
Gizem
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 32 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Bilişim Teknolojileri-Web Programcılığı Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Perş. Mart 26, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Admine Admin
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 27, 2009 10:41 am | |
| Ewt 4. olduk ama hakkımızla olduk.Çünkü jüride bizim hocalarımız yoktu | |
|
| |
a.s.l.ı. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Nerden : burdan :) İş/Hobiler : dolaşıyoruz boş boş Lakap : dellli Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 27, 2009 2:17 pm | |
| evet :(
ama üzülmeyin zaten bu yarışmalarda torpilden başka bişey işlemiyor yaşadığınız heyecan ve paylaştıklarınız da size bir çok şey kazandırmıştır eminim ki | |
|
| |
ZeLiS Moderatör
| |
| |
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 43 Nerden : Erzurum İş/Hobiler : Öğretmen Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 27, 2009 8:52 pm | |
| Bencede yaşanan zorluklara rağmen güzeldi farklı duygular yaşadık hep beraber | |
|
| |
FETHİYE Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 34 Nerden : YOZGAT İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : CiMCiMe Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Cuma Mart 27, 2009 9:37 pm | |
| Bence emek verilen her şey güzel olmuştur projede olmasa bile bizim gönlümüzde birinci oldunuz... Hayatın kuralı bu yapacak bişey yok haksızlık her şekilde oluyor kimse hakkı ile kazanamıyor... Umarım bundan sonra ki projelerde hak edenler kazanır... | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar C.tesi Mart 28, 2009 11:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Ptsi Mart 30, 2009 5:11 pm | |
| Zeynep sen bilirsin imza konusunda proje için de herkesin katkılarından dolayı teşekkürler. Broşür hazırlamadaki katkından dolayı da sana ekstra bir teşekkür daha ayrıca forma olan katkından dolayı da bir teşekkür daha. | |
|
| |
Zeynep Administratör
Mesaj Sayısı : 291 Yaş : 32 Nerden : Mars Lakap : Kıvırcık Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Proje Hakkında Yorumlar Ptsi Mart 30, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
| |
| Proje Hakkında Yorumlar | |
|